Κεντρική Basket League ΑΕΚ Προχωρά η λύση της ΚΑΕ!

Προχωρά η λύση της ΚΑΕ!

alexiou prosopo

alexiou-prosopo

Η “Αγιά Σοφιά” ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο χθεσινό συμβούλιο της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Όμως, στην “ημερήσια διάταξη” τέθηκε και το θέμα εξυγίανσης της ΚΑΕ, όπως κατ’ αποκλειστικότητα γράψαμε χθες. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, λοιπόν, ότι η υπόθεση της εξυγίανσης-λύσης (ή όπως θα λέγεται νομικά, καθώς δεν είναι ο όρος το ζητούμενο) της ΚΑΕ ΑΕΚ προχωράει!

Οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι και εν προκειμένω ο νομικός και γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, που έχει επιφορτιστεί με το μείζον ζήτημα για την επιβίωση της “Βασίλισσας”, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ενώπιον των μελών. Σχετική “ερώτηση” προς το σώμα έκανε και το μέλος του Δ.Σ., Νίκος Γεωργαντζόγλου.

Επειδή πρόκειται για λεπτό ζήτημα, προφανώς και οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι δεν δημοσιοποιούν ο,τιδήποτε. Ψάξαμε και βρήκαμε, ωστόσο, ότι: Έχουν γίνει επαφές προς κάθε κατεύθυνση. Ο κ. Αλεξίου συνεχίζει να “τρέχει” την υπόθεση, αλλά κατά πως μάθαμε από πηγές και εκτός ΑΕΚ “το νερό έχει μπει στο αυλάκι”, ήτοι η ομάδα να επιστρέψει “καθαρή” στην Α1.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, που να επιβεβαιώνουν του «λόγου το αληθές» μέσα στους επόμενους μήνες και πάντως πριν από το τέλος του Πρωταθλήματος…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…