Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πιο εύκολα με Γκόρντον”

“Πιο εύκολα με Γκόρντον”

aggelou pao efes

aggelou-pao-efes

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Εφές Αναντολού στη Βιτόρια. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου επικράτησε εύκολα της Λαμποράλ Κούτσα με 72-66 και ζευγάρωσε τις νίκες του στο Top 16 της Ευρωλίγκα.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, τονίζοντας πως αν δεν είχε τραυματιστεί ο Τζαμόν Γκόρντον, η ομάδα του θα κέρδιζε πιο εύκολα.

“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο τεχνικό επιτελείο για αυτή τη νίκη σήμερα το βράδυ. Η νίκη μας ήρθε από τον τρόπο που παίξαμε στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να τους σταματήσουμε τους πιο σημαντικούς τους παίκτες και πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά.

Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να επικρατήσουμε πιο εύκολα αν δεν είχε τραυματιστεί ο Γκόρντον. Θα ήθελα να συγχαρώ ειδικά τους Μπατούκ και Μπαλμπάι που έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και επίσης βοήθησαν πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ. Εύχομαι καλή τύχη στην Λαμποράλ Κούτσα στο ισπανικό κύπελλο και στο υπόλοιπο της Ευρωλίγκα“, ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Αγγέλου.

Από πλευράς παικτών ο Κώστας Βασιλειάδης υποστήριξε: “Νομίζω κάναμε καλή δουλειά ειδικά μετά το ξεκίνημα μας στο παιχνίδι. Είμαστε σε καλή φόρμα τώρα. Βελτιωθήκαμε πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Δουλεύουμε πολύ καλά.

Νικήσαμε κόντρα στο Μιλάνο χάρη σε απίστευτο σουτ του Ζόραν, αλλά επίσης κερδίσαμε σημαντικά παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αλλάξαμε ορισμένα πράγματα στην επίθεση μας και στην αμυντική μας λειτουργία και είχαμε καλά αποτελέσματα. Παίζουμε καλύτερα τώρα και μας αρέσει αυτός ο τρόπος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…