Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Περιορισμός λαθών”

“Περιορισμός λαθών”

Priftis vlema

Priftis-vlema
Ο Κολοσσός Ρόδου, μετά τη νίκ επί του Πανελευσινιακού, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα αντιμετωπίζοντας τα Τρίκαλα, εκτός έδρας. Ο τεχνικός των Ροδιτών, Δημήτρης Πρίφτης, έχρισε το ματς τελικό, στάθηκε στη δυναμική των Τρικάλων όταν παίζουν στην έδρα τους και υπογράμμισε πως το ματς θα κριθεί στα λάθη και τις αποφάσεις που θα πάρουν οι παίκτες:

“Αντιμετωπίζουμε το ματς όπως ακριβώς και τα Τρίκαλα, σαν τελικό. Και θα προσπαθήσουμε  να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα που θα μας δοθεί. Αυτό άλλωστε είναι και η λογική όλων των αναμετρήσεων από εδώ και στο εξής για όλες τις ομάδες.

Τα Τρίκαλα είναι μια οργανωμένη ομάδα που παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση εντός έδρας και μέσα από την άμυνα της προσπαθεί να βρει εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και το “κλειδί” της αναμέτρησης, στα λάθη και στις αποφάσεις που θα πάρουμε”.

Ο Άγγελος Τσάμης, με τη σειρά του, τόνισε:  “Πηγαίνουμε στα Τρίκαλα να παίξουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος κατά τη γνώμη μου. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα με καλούς ξένους, αλλά και καλούς Έλληνες παίκτες. Και όλοι μαζί συνθέτουν ένα ανταγωνιστικότατο σύνολο.

Εμείς πρέπει  να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, ειδικά στην ατομική άμυνα, στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει όλοι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Επίσης θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Εάν δεν δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στον αντίπαλο μας, θεωρώ πως θα έχουμε καλή τύχη στην εξέλιξη του ματς και μια μεγαλύτερη τύχη σε ό,τι έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα και το πλεονέκτημα για τη νίκη.

Κάθε παιχνίδι είναι “τελικός” από εδώ και πέρα, αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως ακριβώς έχουμε πει και δουλέψει.  Στα Τρίκαλα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος για να δούμε τι έχουμε καταφέρει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…