Κεντρική Διεθνή Πάτησε Βιτόρια ο Όντομ

Πάτησε Βιτόρια ο Όντομ

odom laboral kaskol

odom-laboral-kaskol

Κάτοικος Βιτόριας είναι από σήμερα ο Λαμάρ Όντομ ο οποίος πάτησε ισπανικό έδαφος, πήρε την φανέλα με το Νο7 και έδειξε έτοιμος να αγωνιστεί με την Λαμποράλ Κούτσα και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Ο πολύπειρος φόργουορντ και δις πρωταθλητής NBA θα είναι “Βάσκος” για δύο μήνες αλλά διαβεβαίωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι είναι σε καλή κατάσταση και ότι σύντομα θα μπορέσει να κάνει ντεμπούτο. Πάντως ο Σέρχιο Σκαριόλο φανέρωσε σε δηλώσεις του την σιγουριά του ότι ο Όντομ θα ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού της Λαμποράλ αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ γενικότερα:

“Επικεντρωνόμαστε στο μπάσκετ. Πιστεύουμε ότι οι ικανότητες του και ο τρόπος παιχνιδιού του ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες μας. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους παίκτες επιπέδου… NBA που μπορούν να προσαρμοστούν πιο εύκολα στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού. Μίλησα αρκετά ώρα μαζί του και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει”, τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της αντιπάλου των “αιωνίων” στο TOP-16 της Ευρωλίγκα.

Όπως και να έχει στη Λαμποράλ μοιάζουν σίγουροι για την επιλογή τους αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Θυμίζουμε ότι ο Όντομ θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από την έναρξη του δευτέρου γύρου του TOP-16 όπου οι Βάσκοι θα αντιμετωπίσουν την Μάλαγα για την 8η αγωνιστική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…