Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Ο “σκύλος” Τέιλορ

Ο “σκύλος” Τέιλορ

smith1 kolossos

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ-ÊÏËÏÓÓÏÓ ÑÏÄÏÕ

Η απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι ενδεχομένως να πέρασε… στα ψιλά. Το όνομα του Τέιλορ Σμιθ δεν θα μπορούσε να ενθουσιάσει, άλλωστε, τον κόσμο της Ρόδου, αφού δεν επρόκειτο για έναν παίκτη με σπουδαίο βιογραφικό και παραστάσεις από τα παρκέ της Ευρώπης.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του όμως στο “σμαραγδένιο νησί” είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Κολοσσού, αν και πρόκειται για ξένο. Πώς τα καταφέρνει; Ο Αμερικανός φόργουορντ των Ροδιτών δεν προκαλεί με τη συμπεριφορά του, είναι μετρημένος στις κινήσεις του, μα πάνω απ όλα δουλεύει σαν σκυλί στο παρκέ καθημερινά.

Μπορεί να μην είναι σκόρερ, ή να μην έχει την άνεση να σουτάρει με ευκολία από μέση και μακρινή απόσταση, αλλά αυτό ουδόλως τον πτοεί. Αντίθετα, εκμεταλλεύεται κάθε εκατοστό του ύψους του (1μ98) και με περισσό θράσος φροντίζει να “καταπίνει” κάθε “ψηλό” (συνήθως ψηλότερο από αυτόν) που βρίσκει απέναντί του.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε στη χθεσινή νίκη της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη επί του Πανελευσινιακού, εκεί όπου ο Τέιλορ Σμιθ ήταν απολαυστικός, οδηγώντας τους “θαλασσί” στην κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης. Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι όπου κινήθηκαν σε “ρηχά νερά” τα περισσότερα από τα “αστέρια” του Κολοσσού

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…