Κεντρική Basket League Άρης “Οι ιδέες δεν πεθαίνουν”

“Οι ιδέες δεν πεθαίνουν”

aris football

aris-football

Τη συμπαράσταση του στα δεινά που περνάει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, εξέφρασε η ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η διοίκηση του μπασκετικού τμήματος στάθηκε στην άδικη στοχοποίηση που υφίσταται η ΠΑΕ, έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού απέναντι σε έναν ιστορικό σύλλογο ενώ κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά τις προσπάθειες της ομάδας υπογραμμίζοντας πως οι “ιδέες δεν πεθαίνουν“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για την Διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. η ιδέα του Ενιαίου Άρη είναι αυτονόητη και δεδομένη. Ως μέλη της μεγάλης οικογένειας αυτού του Συλλόγου, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε ασυγκίνητοι από τα δεινά που υφίσταται το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Το οποίο, όπως άλλωστε αναγνωρίζει το σύνολο της αθλητικής κοινής γνώμης, έχει στοχοποιηθεί και αδικείται συστηματικά με τον πλέον ωμό και απεχθή τρόπο.

Θύματα αυτών των αδικιών είναι οι ποδοσφαιριστές του Άρη , των οποίων τον ιδρώτα δεν σέβεται κανείς, αλλά πολύ περισσότερο ο απλός φίλαθλος κόσμος. Ένας κόσμος που σίγουρα αξίζει μεγαλύτερου σεβασμού από αυτόν που εισπράττει κάθε εβδομάδα, όντας θεατής ενός έργου που αλλάζει θύτες, αλλά έχει πάντα το ίδιο θύμα: Τον Άρη.

Σαν Διοίκηση της Άρης ΚΑΕ, αλλά και ως Αρειανοί, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα, καλούμε τον κόσμο του Άρη να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας και με νηφαλιότητα, υπευθυνότητα αλλά και δυναμισμό, να στείλει ηχηρά το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση:

Ότι ο Άρης , ο δικός μας Άρης της Ιστορίας των 100 ετών, με την τεράστια αθλητική και κοινωνική προσφορά σε αυτόν τον τόπο, είναι μια ιδέα. Και οι ιδέες δεν πεθαίνουν, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να τις “σκοτώσουν“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…