Κεντρική Διεθνή Οι Έλληνες του Eurocup

Οι Έλληνες του Eurocup

kaimakoglou hustle

kaimakoglou-hustle

Η φάση των “32” του Eurocup ολοκληρώθηκε, κάποιες ομάδες θα συνεχίσουν την πορεία τους στην διοργάνωση ενώ κάποιες άλλες δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους “16”.

Όσον αφορά στο ελληνικό ενδιαφέρον, αυτό θα επικεντρώνεται από εδώ και πέρα μόνο στην Ούνικς Καζάν του Νίκου Ζήση, του Κώστα Καϊμακόγλου και του Ίαν Βουγιούκα καθώς η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη κέρδισε αλλά αποχαιρέτισε την διοργάνωση. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κάνει “σεφτέ” στην δεύτερη φάση ούτε στο εντός έδρας ματς με την Μπιλμπάο και είπε “αντίο” με έξι ήττες. Όπως κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε τα πεπραγμένα των Ελλήνων παικτών και προπονητών σε αυτή την τελευταία αγωνιστική της φάσης των “32”.

Η Ούνικς Καζάν έφυγε με το διπλό από την Βαλένθια (76-73), κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο με τους τρεις συμπατριώτες μας να βάζουν το δικό τους “λιθαράκι”. Ο Ζήσης τελείωσε τον αγώνα με 8 πόντους (3/4 βολές, 1/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 27 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα. Ο Βουγιούκας που αποβλήθηκε με 5 φάουλ είχε 9 πόντους (1/1 βολές, 4/6 δίποντα), 2 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 13 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα.

Ο Καϊμακόγλου πρόσθεσε 7 πόντους (2/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 33 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα. Η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη επιβλήθηκε εντός έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ (93-79) ωστόσο το διπλό της Μπουντιβέλνικ επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας (87-83) έστειλε τους Ουκρανούς στους “16” και αναγκάζει την τουρκική ομάδα να αφοσιωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…