Κεντρική NBA Ντέιβις και με τη… βούλα
NBA

Ντέιβις και με τη… βούλα

glen davis clipers

glen-davis-clipers

Ήταν ήδη γνωστό, πλέον είναι και επίσημο! Ο Γκλεν Ντέιβις είναι παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς και έχει ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα στη Νέα Ορλεάνη, όπου βρίσκεται ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τους Πέλικανς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Κλίπερς, ο “Big Baby” παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος και ανυπόμονος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Συγκεκριμένα, τόνισε: “Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα με τους νέους μου συμπαίκτες. Επίσης επανήλθαν μνήμες του παρελθόντος, καθώς είδα τους Ντοκ Ρίβερς, Άρμοντ Χιλ και Κέβιν Ίστμαν, με τους οποίους έχουμε κερδίσει μαζί το πρωτάθλημα. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίζω για τους Κλίπερς γιατί δίνει επιπλέον κίνητρο το γεγονός ότι διεκδικούμε τον τίτλο”.

Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός της ομάδας, Ντοκ Ρίβερς, του οποίου προσωπική επιλογή αποτελεί η απόκτηση του Ντέιβις. Ο Αμερικανός προπονητής τόνισε: “Πρόκειται για παίκτη που μας δίνει επιπλέον δυναμική. Αυτό που με δελέασε για την περίπτωσή του είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως πάουερ φόργουορντ, όσο και ως σέστερ, καθώς και ότι γνωρίζει καλά τα συστήματά μου”.

Ο 28χρονος άσος αναμένεται να φορέσει της φανέλα με το νούμερο “12” κόντρα στους Πέλικανς, ενώ δεν αποκλείεται στη συνέχεια να αλλάξει και να επιλέξει αυτή με το “0”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…