Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να συνεχίσουμε έτσι”

“Να συνεχίσουμε έτσι”

bartzokas osfp efes

bartzokas-osfp-efes

Στο τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο ΣΕΦ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην σημασία της νίκης αυτής ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο που στηρίζει τους “ερυθρόλευκους”:

“Ανεξάρτητα από την διαφορά είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Κάναμε το παιχνίδι που μας βόλευε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3 ασίστ και τελειώσαμε με 16. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Κερδίσαμε σχετικά εύκολα και δεν επιβαρύναμε τους παίκτες μας που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας που μας βοηθάει πάρα πολύ στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Η ομάδα με τον κόσμο της έχει μεγάλη ενότητα. Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς Αγγέλου, στον Κώστα (Βασιλειάδη) και στον Τζαμόν (Γκόρντον) καλή συνέχεια. Έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ μπροστά μας και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε εκείνο με τον Παναθηναϊκό“, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

“Η Εφές κάνει επιθέσεις στο τέλος των 24 δευτερολέπτων και εμείς θέλουμε περισσότερες επιθέσεις. Με το καλό ριμπάουντ που είχαμε και γενικότερα με την εύκολη κατοχή από την άμυνά μας ο τρόπος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού είναι συγκεκριμένος, είμαστε γρήγορη ομάδα και αθλητική ομάδα. Οι παίκτες σκέφτονται τρέχοντας. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, αλλά πάντα έχει σχέση και ο αντίπαλος. Μας βοήθησε ο αντίπαλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…