Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να παλεύουμε παντού”

“Να παλεύουμε παντού”

kalafatakis rethymno

kalafatakis-rethymno

Το Ρέθυμνο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη απέναντι στον ανώτερο ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης, σημείωσε πως η ομάδα του εφάρμοσε το πλάνο που είχε καταστρωθεί για το πρώτο δεκάλεπτο μόνο αλλά συνεχάρη τους παίκτες για την εμφάνιση τους τονίζοντας ότι το καλό μπάσκετ πρέπει να μετουσιωθεί σε νίκες:

“Έγινε ένα ωραίο ματς με μεγάλο σκορ. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά, είχαμε ένα πλάνο και ακολουθήσαμε κάποια πράγματα για περίπου ένα δεκάλεπτο, το πρώτο. Εκεί το τρίποντο που φάγαμε έδωσε φτερά στον ΠΑΟΚ και στον Δέδα που ήταν εύστοχος στο δεύτερο δεκάλεπτο. Είδαμε πως στα τελευταία ματς ο ΠΑΟΚ σκοράρει λίγους πόντους, σήμερα τρέξαμε αλλά ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλά ποσοστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ξεκινήσαμε άσχημα. Μετά αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ ενώ ένα καθοριστικό ριμπάουντ του Πέιν μας “σκότωσε” και δύο μεγάλα τρίποντα, του Πέιν και του Χαραλαμπίδη, τα πληρώσαμε. Η νίκη του ΠΑΟΚ είναι δίκαιη.

Εμείς πρέπει να παλεύουμε και εκτός έδρας, κάνουμε φτηνά λάθη. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ και πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, τις εμφανίσεις του Καλαμπόκη και Εζιούκβου. Στο τέλος θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Το να παίζουμε καλό μπάσκετ, το έχουμε πετύχει”.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης, από την πλευρά του, πρόσθεσε: “Αισθάνομαι χαρούμενος κάθε φορά που γυρίζω εδώ. Εμείς χάσαμε και δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πάει σε ένα σκορ που στα τελευταία ματς δεν έδειχνε πως έχει την δυνατότητα να πάει σε ένα υψηλό σκορ Ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό και αυτό τον βοήθησε.

Ήταν ένα ωραίο ματς και εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία του σημερινού ματς. Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε απέναντι στον Άρη. Σήμερα το γεγονός πως πήγε σε υψηλό σκορ βοήθησε τελικά τον ΠΑΟΚ και όχι εμάς. Σίγουρα όταν δέχεσαι 97 πόντους δεν μπορείς να κερδίσεις. Η εμφάνισή μου δεν έχει σημασία και έχει σημασία η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…