Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να μαθαίνουμε από τα λάθη”

“Να μαθαίνουμε από τα λάθη”

pedoulakis kipello

pedoulakis-kipello
Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα “ήσυχο” απόγευμα στο ΟΑΚΑ οπού επικράτησε εύκολα της Νέας Κηφισιάς. Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το απαραίτητο ροτέισον που έγινε εν όψει Ευρωλίγκας στάθηκε στις ασίστ που αποτέλεσαν σημάδι καλής εμφάνισης αλλά παρουσιάστηκε προβληματισμένος με τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του τονίζοντας πως η προσοχή πλέον στρέφεται στο ευρωπαϊκό “αιώνιο”ντέρμπι:

“Θέλαμε σήμερα να ρολάρουμε τους παίκτες σχετικά με το χρόνο συμμετοχής τους. Σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα με το σύστημα διεξαγωγής των διοργανώσεων είναι δύσκολο να έχεις τις ομάδες έτοιμες πνευματικά.

Παρουσιαστήκαμε σοβαροί για σχεδόν 28 λεπτά. Σπάσαμε το passing game της Νέας Κηφισιάς, κομμάτι που είναι αρκετά δυνατή, βρήκαμε ρυθμό μέσα από αυτό και τρέξαμε καλά στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Κάναμε όμως και λάθη. Πρέπει τα νέα παιδιά να καταλάβουν πως δεν γίνεται να βάλεις καλάθι με ατομικές ενέργειες. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος στην ομάδα. Αυτό έγινε και στο ματς με τον Απόλλωνα και θα πρέπει να μας προβληματίζει. Σίγουρα είναι θέμα απειρίας. Πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε.  Κάθε μέρα πρέπει να βελτιώνεσαι.

Γενικά παίξαμε καλά κάτι που φαίνεται και από τις ασίστ που είχαμε. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το ματς της Πέμπτης για την Ευρωλίγκα. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Νέα Κηφισιά“.

Από πλευράς παικτών, ο Ραμέλ Κάρι πρόσθεσε:  “Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς στην προετοιμασία μας για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Πέμπτης. Παίξαμε καλή άμυνα και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…