Κεντρική Διεθνή Να “δέσει” τον Ντράγκιτς

Να “δέσει” τον Ντράγκιτς

zoran dragic malaga bayern

zoran-dragic-malaga-bayern

Ο Ζόραν Ντράγκιτς κάνει εντυπωσιακή σεζόν φέτος, είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά του συγκροτήματος του Ζοάν Πλάθα και η Μάλαγα θέλει να τον “δέσει” προκειμένου να έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Το συμβόλαιο του Σλοβένου γκαρντ εκπνέει το καλοκαίρι και η Μάλαγα φροντίζει να “μαγειρέψει” πριν… πεινάσει. Οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε επαφή για την ανανέωση του συμβολαίου για άλλα δύο χρόνια με τους Ισπανούς να προσφέρουν στον Ντράγκιτς αύξηση στις αποδοχές του αλλά και υψηλότερο μπάι άουτ σε περίπτωση που θελήσει να μετακομίσει στο NBA ή σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Αυτή την στιγμή το μπάι άουτ για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είναι στα 500.000 δολάρια και το διπλάσιο για μετακίνησή του σε κάποιον άλλο σύλλογο της “γηραιάς ηπείρου”. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο αδελφός του Ζόραν Ντράγκιτς, Γκόραν, αγωνίζεται στον “μαγικό κόσμο” με την φανέλα των Φοίνιξ Σανς και όπως είναι φυσικό ο άσος της Μάλαγα δεν επιθυμεί να κλείσει την πόρτα ως προς την προοπτική αυτή.

Η απόφαση ανήκει στον 25χρονο άσο ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δώσει το “παρών” σε 15 αγώνες για τη Liga Endesa έχοντας μέσο όρο 10,1 πόντους και 2,8 ριμπάουντ και σε 13 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 12,9 πόντους και 2,8 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…