Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ναι μεν, αλλά” για Ράιτ

“Ναι μεν, αλλά” για Ράιτ

wright bamberg

wright-bamberg

Το δίλημμα (Ζακ Ράιτ ή Που Τζέτερ) καλά κρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και αναμένεται να απασχολήσει τους “πράσινους” για αρκετές ώρες ακόμη. Όχι μέρες πάντως αφού οι εξελίξεις τρέχουν και στο ΟΑΚΑ θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με το ζήτημα της απόκτησης του περιφερειακού που θα “κλείσει” τη γραμμή των “κοντών”.

Ο παίκτης της Μπάμπεργκ δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα… χρόνου, αφού από χθες έχει κυλήσει αρκετό νερό στο αυλάκι, αλλά ο “Κινέζος” εξακολουθεί να απασχολεί έντονα το “τριφύλλι“.

Οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά των Γερμανών πάντως συνεχίζονται. Αυτό επεσήμανε, άλλωστε, με δηλώσεις του στη γερμανική ιστοσελίδα sport1.de ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπάμπεργκ, Βόλφγκανγκ Χέιντερ, ο οποίος τόνισε πως “υπήρχαν συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και τον ατζέντη του“, για να συνεχίσει: “Του ξεκαθαρίσαμε πως δεν πρόκειται να μπούμε εμπόδιο στη μεταγραφή του. Αλλά όλα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τις διαδικασίες και να υπογραφούν συμβόλαια. Και απέχουμε αρκετά από αυτό“.

Το ζήτημα αρχίζει να “ζεσταίνεται” έντονα και αναμένεται να πάρει “φωτιά” τις επόμενες ώρες. Το γεγονός, άλλωστε, πως ο αποκλεισμός των Σάνγκντονγκ Φλέιμινγκ Μπουλς από τα πλέι οφ του κινεζικού πρωταθλήματος “γκρέμισε” το μεγαλύτερο εμπόδιο του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Που Τζέτερ μετατρέπει την όλη διαδικασία σε… ρώσικη ρουλέτα.

Πού θα κάτσει η μπίλια;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…