Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Νίκη με καλή εμφάνιση”

“Νίκη με καλή εμφάνιση”

kalafatakis

kalafatakis

Μετά την (αναμενόμενη)  ήττα από τον Ολυμπιακό, το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Πανελευσινιακό με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά τόσο στην παραμονή όσο και στα πλέι οφ. Ο κόουτς των Κρητικών, Γιώργος Καλαφατάκης, μίλησε για “τελικό” το Σάββατο, σημείωσε πως η ομάδα του πρέπει να κρατήσει τα θετικά από την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους“, τονίζοντας πως ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει σίγουρη παραμονή:

“Το Σάββατο έχουμε μπροστά μας άλλον ένα τελικό με αντίπαλο, αυτή τη φορά, τον Πανελευσινιακό. Το ματς με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Πιστεύω ότι μετά από όλα όσα δημιουργήθηκαν μετά το ματς μόνο καλό μπορεί να μας κάνει. Στο χέρι μας είναι. Τα παιδιά παρασύρθηκαν από τον χαρακτήρα του αγώνα, πιστεύοντας ότι ήταν απλά διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια μας. Μόνο τα θετικά πρέπει να κρατάμε και να τα διαχειριζόμαστε κατάλληλα για τη συνέχεια.

Έχουμε διπλό κίνητρο και στόχος μας δεν είναι μόνο η νίκη αλλά να κάνουμε όσο το δυνατό καλύτερη εμφάνιση. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ σκληρά. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα και ευελπιστούμε στη θετική έκβαση του. Θέλουμε την 8η νίκη που είναι ένας αριθμός ορόσημο για την παραμονή στην κατηγορία, ώστε στα εναπομείναντα παιχνίδια να διεκδικήσεις ότι μπορείς και να φτάσεις όσο ψηλότερα γίνεται.

Φυσικά, περιμένουμε και τη βοήθεια του κόσμου που είναι πολύ σημαντική σε κάθε εντός έδρας αγώνα”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Φάνης Κουμπούρας, πρόσθεσε: “Μόνο η νίκη είναι αυτή που κυριαρχεί στο μυαλό μας για το ματς του Σαββάτου αλλά σίγουρα πρέπει να φτιάξουμε και την εικόνα μας, που στον τελευταίο αγώνα ήταν αρκετά κακή. Πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε.

Κατά τη γνώμη μου δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά στη θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων και για αυτό πρέπει να κερδίσουμε τα ματς που πρέπει για να είμαστε ήρεμοι στο τέλος του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε να μας στηρίξει ο κόσμος μας το Σάββατο, όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, ώστε να μας δώσει την ώθηση που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…