Μικρά μικρά

aorakia kipello1

aorakia-kipello1

Ηράκλειο, αποστολή
karaliΑπό τις 18:30 το ebasket.gr είναι στο κλειστό γυμναστήριο του ΗρακλείουΔύο Αοράκια” και σας μεταφέρει τον παλμό του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

– Στις 18:10 τα πούλμαν που μετέφεραν τις δύο αποστολές έφτασαν στο γήπεδο και προκειμένου να γίνει η είσοδός του ανεμπόδιστα μια κλούβα τις αστυνομίας “έκοψε” κάθετα τον δρόμο, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία επαφή με τον κόσμο, ο οποίος περίμενε να μπει στον χώρο του γηπέδου.

– Η προσέλευση μέχρι αυτή τη στιγμή γίνεται ομαλά, χωρίς φυσικά να ισχύσει πως δεν θα υπάρξουν διακριτικά των ομάδων. Τα πρώτα (έστω και λίγα) έκαναν την εμφάνισή τους.

– Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κερδίζουν μέχρι αυτή τη στιγμή τη μάχη της εξέδρας.

– Ανανεωμένος ο Άρης. Με νέες χρυσές εμφανίσεις παρουσιάστηκαν οι παίκτες του “Αυτοκράτορα” κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

– Το παραδοσιακό Κρητικό χορευτικό συγκρότημα “Μαυροκώστα“, θα κάνει την έναρξη του τελετουργικού.

Καλαίσθητο και έχοντας όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπρόσωποι του Τύπου είναι το match program του τελικού. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συναδέλφους που το επιμελήθηκαν.

Μίνιμαλ ο στολισμός του γηπέδου, αλλά έτσι κι αλλιώς τα “Δύο Αοράκια” είναι στολίδι από… μόνα τους.

– Από πλευράς ομοσπονδίας είναι επί ποδός πολέμου ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Αριστείδης Γολέμης, οι οποίοι προσπαθούν να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

– Στις 19:05 ο Άρης “πάτησε” πρώτος το παρκέ για να κάνει ζέσταμα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε και ο Παναθηναϊκός.

– Στις 19:10 οι πρώτες αψιμαχίες πίσω από τον πάγκο του Άρη. Δημιουργήθηκε αναταραχή αλλά η ένταση δεν κλιμακώθηκε. Ήταν αρκετή όμως για να προσπαθήσουν κάποιοι που φοβήθηκαν τα χειρότερα να απομακρύνουν από τον πάγκο ακόμα και τον πρόεδρο του Άρη.

– Έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια της εισόδου των φιλάθλων, ακόμα και μικρά παιδιά υποχρεώθηκαν σε αυστηρό έλεγχο από τους υπεύθυνους. Μέσα όμως αποδείχθηκε στην πράξη ότι αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού 30′ πριν το τζάμπολ έχουμε πλήρη ανάπτυξη των δυνάμεων των ΜΑΤ και στις δύο εξέδρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…