Κεντρική Basket League ΑΕΚ Με Τσούκα στον πάγκο!

Με Τσούκα στον πάγκο!

tsoukas-dimitris

Επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ (πλην ποδοσφαίρου), ο Δημήτρης Τσούκας. Ο διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Μediterraneo έδωσε για πρώτη φορά, χθες, το “παρών” στον… πάγκο της ΑΕΚ. Ο γιατρός έκανε ποδαρικό με το δεξί, αφού η “Βασίλισσα”  νίκησε το Παγκράτι και παράλληλα, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής λόγω της ήττας του Ψυχικού.

Ο κ. Τσούκας έχει ως προτεραιότητα τους αγώνες της ομάδας Βόλεϊ της ΑΕΚ, που αγωνίζεται στην Α1, καθώς δεν είναι δυνατόν να διακτινίζεται. Και είναι λογικό αυτό.  Η κρισιμότητα του χθεσινού αγώνα στο Μετς αποτέλεσε δέλεαρ για τους πάντες. Με εξαίρεση τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Κοτσάτο, που ταξίδεψε στη Λαμία για τον αγώνα της “ΑΕΚ της καρδιάς” με την τοπική ομάδα, οι “Ενωσίτες” παράγοντες έσπευσαν στο Μετς. Προεξάρχοντος του Αλέξη Αλεξίου, αρκετά μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έδωσαν το “παρών”.

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς κοντά στην ομάδα μπάσκετ βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος και χρηματοδότης του Τμήματος Χάντμπολ, Δημήτρης Λαζόπουλος.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…