Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Με τη στήριξη του κόσμου”

“Με τη στήριξη του κόσμου”

markopoulos oaka

markopoulos-oaka

Να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει ο ΠΑΟΚ υποδεχόμενος τα Τρίκαλα, στα πλαίσια της 20η αγωνιστικής. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή απέναντι στα επικίνδυνα Τρίκαλα, υπογραμμίζοντας πως ο έλεγχος του ρυθμού αλλά και η στήριξη του κόσμου αποτελούν το “κλειδί” για το ροζ φύλλο αγώνα:

“Τα Τρίκαλα στηρίζονται στο γεμάτο ενέργεια παιχνίδι τους. Προσπαθούν να παίξουν καλή άμυνα και να φύγουν γρήγορα στον αιφνιδιασμό. Έχουν έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ, έχει πολύ ικανούς ξένους παίκτες στη σύνθεσή του, όπως ο Γιούινγκ και ο Έβανς , που είναι από τους κεντρικούς άξονες του παιχνιδιού τους. Έχουν και Έλληνες παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Θέλει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια, με συγκέντρωση και μυαλό σε όλο το παιχνίδι. Εάν τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους θα έχουμε μεγάλα προβλήματα και για αυτό πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού.

Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα ενόψει αυτού του αγώνα. Εμείς θέλουμε να είναι ο κόσμος στο γήπεδο, για αυτό άλλωστε αγωνίζονται οι παίκτες. Θα περιμένουμε με χαρά να δούμε πολύ κόσμο και στο αυριανό παιχνίδι, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας”.

Από πλευράς παικτών, ο Μιχάλης Λιάπης, ανέφερε: “Παίζουμε με μία ομάδα που έχει καλούς ψηλούς, τρέχει στον αιφνιδιασμό και έχει έμφαση στα επιθετικά ριμπάουντ. Έχουν καλό σουτ στο τρίποντο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια και διάθεση και στην επίθεση να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Είναι ευχάριστο να δείχνει μεγάλη διάθεση ο κόσμος για αυτό το παιχνίδι και η παρουσία του είναι σίγουρο ότι θα μας δώσει επιπλέον ώθηση και κίνητρο, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να τους ευχαριστήσουμε με ένα πολύ καλό παιχνίδι και μία ακόμη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…