Κεντρική Διεθνή “Ματιές” σε Ρούντι από… NBA

“Ματιές” σε Ρούντι από… NBA

fernandez real madrid zalgiris

fernandez-real-madrid-zalgiris

Το 2012 ο Ρούντι Φερνάντεθ αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το NBA, επέστρεψε στην Ευρώπη προκειμένου να γίνει ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο από ότι φαίνεται οι “λογαριασμοί” του με τον “μαγικό κόσμο” δεν έχουν κλείσει.

Σύμφωνα με τη ιστοσελίδα hooshype οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ρίχνουν κλεφτές “ματιές” προς την μεριά του Ισπανού σταρ και μάλιστα ενδιαφέρθηκαν κιόλας να μάθουν για το τι ισχύει με το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους. Ο Ρούντι δεσμεύεται με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν 2014-2015 οπότε είναι πιθανό το NBA να του… ξαναχτυπήσει την πόρτα.

Βέβαια υπάρχει περίπτωση να προκύψει και πρόταση νωρίτερα από την χρονική περίοδο που εκπνέει το συμβόλαιό του, με το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο φυσικά. Σίγουρα ο Ρούντι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το τι γίνεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στο εγγύς μέλλον. Ο 29χρονος φόργουορντ που φόρεσε την φανέλα των Πόρτλαντ Μπλέιζερς και των Ντένβερ Νάγκετς έπαιξε συνολικά σε 249 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 9,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ.

Φέτος με την Ρεάλ έχει δώσει το “παρών” σε 16 αγώνες για τη Liga Endesa έχοντας μέσο όρο 12,9 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ και σε 15 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 12,7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…