Κεντρική Διεθνή “Κίνητρο οι δύο τίτλοι” (vid)

“Κίνητρο οι δύο τίτλοι” (vid)

mvrokefalidis glyniadakis

mavrokefalidis-glyniadakis

Με ένα καινούριο πρόσωπο θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου με αντίπαλο τον Απόλλωνα το προσεχές Σάββατο (15:00) καθώς ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ενσωματώθηκε στις προπονήσεις των “γαλαζοκίτρινων” και όλα δείχνουν ότι θα τους ενισχύσει στην “μάχη” για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο έμπειρος σέντερ τέθηκε ήδη υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κωνσταντινίδη και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε την ικανοποίησή για τον ερχομό του στους “γαλαζοκίτρινους” ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά κίνητρό του είναι οι δύο τίτλοι που διεκδικούν για την φετινή σεζόν:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΑΠΟΕΛ. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι να παίξω στην Κύπρο. Ήταν και είναι μεγάλο κίνητρο για μένα που ήρθα να παίξω στον ΑΠΟΕΛ γιατί διεκδικεί δύο τίτλους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για έναν παίκτη να παίζει σε μία ομάδα που αγωνίζεται μπροστά σε γεμάτο γήπεδο και διεκδικεί δύο τίτλους”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας άσος και συνέχισε:

«Παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια το μπάσκετ στην Κύπρο, ξέρω για τους Έλληνες που έχουν έρθει να παίξουν εδώ, γνωρίζω ότι οι Κύπριοι λατρεύουν το μπάσκετ. Ειδικά οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ξέρω πως αντιδρούν, πόσο εκδηλωτικοί και ανυπομονώ και εγώ να αγωνιστώ μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ήθελα να έρθω στην Κύπρο, να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ“.

Ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Λιέτουβος Ρίτας εμφανίστηκε σίγουρος ότι το Σάββατο θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…