Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί Κάντε like με… τρέλα

Κάντε like με… τρέλα

wilson ball ncaa

more-basketball-fb

Ο διαγωνισμός για τον οποίο σας είχαμε ενημερώσει, “τρέχει” ήδη. Δεν έχετε παρά να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook και κατόπιν στη σχετική κεντρική φωτογραφία, προκειμένου να μπείτε στην κλήρωση, για να κερδίσετε δύο μπάλες Wilson, που είναι και οι επίσημες του NCAA.

Το webite μας,  το μοναδικό που έχει καθημερινό ρεπορτάζ από το αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα, φέρνει την τρέλα του Μαρτίου στην… οθόνη σας και σας προσφέρει, με την αρωγή της Wilson (την οποία κι ευχαριστούμε ξανά), τη δυνατότητα να αποκτήσετε αυτή τη σπουδαία μπάλα.

Όσοι είσαστε ήδη “μέλη” της σελίδας μας στο Facebook, δεν έχετε παρά να κάνετε Like στη φωτογραφία, ή να γράψετε κάποιο σχόλιο από κάτω, γεγονός που σας βάζει αυτόματα στην κλήρωση. Επίσης, όσοι δεν μετέχετε στον εν λόγω χώρο κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα mail στο sales@ebasket.gr.

Είμαστε ευτυχισμένοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε πράγματα. Μικρά σε σχέση με την αγάπη που μας δίνετε, αλλά που δείχνουν τη διάθεσή μας.

Είμαστε ευτυχισμένοι που μεγάλες εταιρίες του χώρου μάς εμπιστεύονται για να προβάλλουμε τα προϊόντα τους. Χρειαστήκαμε πέντε μήνες για να… μπούμε στην κεντρική σκηνή κι αυτό το οφείλουμε σε σας. Γι’ αυτό και θέλουμε να ανταποδώσουμε…

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…