Κεντρική NBA Ιπτάμενο… “Τείχος”! (vids)
NBA

Ιπτάμενο… “Τείχος”! (vids)

wall all star dunk

wall-all-star-dunk

Ο Τζον Ουόλ αναδείχθηκε κορυφαίος dunker πραγματοποιώντας ένα φανταστικό κάρφωμα στο τέλος που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, την Team East, έναντι της Team West. Η ομάδα των νικητών αποτελούνταν από τους Τζον Ουόλ, Πολ Τζορτζ και τον περυσινό νικητή Τέρενς Ρος οι οποίοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακά καρφώματα και ήταν φανερά ανώτεροι από τους αντιπάλους τους Ντάμιαν Λίλαρντ, Χάρισον Μπαρνς και Μπεν ΜάκΛιμορ.

Στον πρώτο γύρο του freestyle οι “Ανατολικοί” έδειξαν να έχουν τρομερή χημεία ξεσηκώνοντας το κοινό με τα καρφώματα και τις εκπληκτικές “εναέριες” συνεργασίες τους εν αντιθέσει με την Team West που δεν είχαν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο και ήταν μάλλον αδιάφοροι.

Στη συνέχεια ήταν οι 1 vs 1 μονομαχίες όπου η Team East επικράτησε κατά κράτος με 3-0 μιας και οι τρεις αθλητές που την αποτελούσαν νίκησαν τους αντιπάλους τους.

Ο Τέρενς Ρος νίκησε τον Ντάμιαν Λίλαρντ στην ίσως πιο αμφίρροπη αναμέτρηση με τον πρώτο να πραγματοποιεί δυναμικό κάρφωμα μετά από πάσα του Ουόλ και τον Λίλαρντ να κάνει ένα τρομερό κάρφωμα 360 μοιρών.

Εν συνεχεία, ο Πολ Τζορτζ αναμετρήθηκε με τον Χάρισον Μπαρνς και ήταν απολαυστικός. Επανέλαβε το απίστευτο κάρφωμα (αλά Βινς Κάρτερ) που είχε πραγματοποιήσει πριν μερικές εβδομάδες στον αγώνα με τους Κλίπερς, προσθέτοντας μια επιπλέον λεπτομέρεια. Πέρασε αρχικά την μπάλα κάτω από τα πόδια σε ταυτόχρονη στροφή 360 μοιρών και κάρφωσε φαντασμαγορικά! Ο Μπαρνς από την άλλη δεν έκανε κάτι αξιοσημείωτο και αποτέλεσε ίσως την απογοήτευση του διαγωνισμού.

Τελευταία μονομαχία, αυτή ανάμεσα στον Τζον Ουόλ και τον Μπεν ΜάκΛιμορ. Ο ρούκι των Κινγκς έστησε ένα σκηνικό “μεσαίωνα”! Μπήκε έχοντας “βασιλική” περιβολή παρέα με τον Σακίλ Ο’Νιλ. Ο παλαίμαχος σέντερ κάθισε σε ένα θρόνο με τον ΜάκΛιμορ να περνάει από πάνω του και να καρφώνει εντυπωσιακά και εν τέλει να χρίζεται “βασιλιάς” με τον “Σακ” να του παραδίδει το στέμμα! Φαντασία αν μη τι άλλο.

Και μετά ήρθε η σειρά του Ουόλ. Ο ηγέτης των Ουίζαρντς πήρε την μπάλα, που κρατούσε η μασκότ της ομάδας πάνω από το κεφάλι, με απίστευτο άλμα που πραγματικά ήταν σαν να έμενε στο αέρα την κράτησε ανάμεσα στα πόδια του και κάρφωσε εμφατικά δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, με τον ίδιο να κατακτά το βραβείο του Slam Dunk Contest!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…