Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θα βάλω τα δυνατά μου”

“Θα βάλω τα δυνατά μου”

sermantini

sermantini-afixi

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως (εκ νέου) παίκτης του Ολυμπιακού, έκανε ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερκατά την άφιξη του στην Αθήνα -μιλώντας στο ΑΡΤ- ανέφερε πως η Ελλάδα αποτελεί το δεύτερο σπίτι του προσθέτοντας πως αδημονεί να αγωνιστεί ξανά με τα ερυθρόλευκα:

“Μου έλειψε η Ελλάδα πάρα πολύ. Η Αθήνα είναι το δεύτερο σπίτι μου και μου αρέσουν οι άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα. Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ξαναπαίξω φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού. Νιώθω ωραία τώρα που επέστρεψα και θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά για να κερδίζει η ομάδα”.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο “σίριαλ” της μεταγραφής του και τόνισε πως στόχος είναι να ανεβάσει την απόδοση του στα κρίσιμα και δύσκολα ματς της Ευρωλίγκας βοηθώντας την ομάδα να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση:

“Μίλαγαν πάρα πολλοί για το αν θα έμενα στην Σαραγόσα ή όχι. Μένω-φεύγω… Τελικά μετά την συμφωνία που είχε ο Ολυμπιακός με την Σαραγόσα, όλα τελείωσαν καλά και εγώ είμαι εδώ. Ελπίζω οι εμφανίσεις μου είναι ακόμα καλύτερες από αυτές του EuroCup.

Θα βάλω τα δυνατά μου. Σίγουρα η Ευρωλίγκα είναι πολύ πιο δύσκολη και το ξέρω καλά γιατί έχω παίξει τέσσερα χρόνια σε αυτή την διοργάνωση. Θα συνεχίσω όμως να δουλεύω, θα βάλω τα δυνατά μου για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και φέτος”.

Τέλος, σημείωσε πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα αλλά αυτό θα γίνει μια και καλή μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Πόλη:

“Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Την Πέμπτη μίλησα με τον Μίλαν Τόμιτς αλλά με τον κόουτς δεν το έχω κάνει ακόμα. Θα το κάνω όμως το Σάββατο όταν και θα έχει επιστρέψει η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …