Κεντρική Basket League ΑΕΚ Θέλει Ζήση και επιχειρηματίες!

Θέλει Ζήση και επιχειρηματίες!

kotsatos

kotsatos

Αποκάλυψε ότι θέλει για παίκτη τον… Νίκο Ζήση, αλλά δεν μπορεί στην φάση αυτή. Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος ήταν ειλικρινής όταν ρωτήθηκε στον ΣΠΟΡ FM για τη “Βασίλισσα” της Α1. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε ευθέως για πρώτη φορά, ότι προκειμένου για την υπό σύσταση νέα ΚΑΕ αναζητούνται “συμπαίκτες”, ήτοι επιχειρηματίες για να “βοηθήσουν”!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο “κιτρινόμαυρος” παράγοντας για το μπάσκετ:

“Για τον Ζήση που ακούγεται, είναι ένας παίκτης που είναι σημαία της Εθνικής και είναι διακαής πόθος μου. Ο άνθρωπος έχει συμβόλαιο που είναι ιδιαίτερα υψηλό και δεν ξέρω αν έχει διάθεση να γυρίσει στην Ελλάδα, αφού δεν είναι της παρούσης κάτι τέτοιο. Αν με ρωτούσατε σαν φίλαθλο, θα ήθελα πολύ η ομάδα να ξεκινήσει από τον Νίκο Ζήση.

Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Του χρόνου θα είναι αυξημένο το μπάτζετ και θέλουμε να δημιουργήσουμε μία επιχειρηματική ομάδα ανθρώπων για να βοηθήσουμε και αυτό το Τμήμα. Όταν έχουμε τόσα πράγματα στο κεφάλι μας, δεν μπορούμε να καλύψουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Θέλω να είμαι ειλικρινής στον κόσμο της ΑΕΚ, αφού όταν του κρύβεις την αλήθεια θα φανείς ασόβαρος και ανεύθυνος. Αν τα πράγματα πάνε όπως θέλουμε, στόχος μας θα είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην πρώτη μας σεζόν στην Α1.

Δεν είναι θέμα μπάτζετ του χρόνου. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει η ομάδα και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν στο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε ότι θα κληθούμε να ανταγωνιστούμε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Άλλωστε, η ΑΕΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θέλουμε να φτάσουμε ξανά ψηλά στο ελληνικό μπάσκετ. Εκείνο που θέλω να ζητήσω είναι να έχουμε τη στήριξη του κόσμου, ώστε να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε όλα τα Τμήματα”.

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…