Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Η σιωπή κάνει κρότο (vid)

Η σιωπή κάνει κρότο (vid)

Ο Αριστείδης γράφει για τον Νίκο

zavlanos-koromilas

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαμαρτυρηθεί κανείς. Και κατά καιρούς έχουμε δει κι έχουμε ακούσει πολύ… ηχηρές διαμαρτυρίες. Η Αγία Παρασκευή διάλεξε έναν πρωτότυπο (αν μη τι άλλο) τρόπο για να εκφράσει την ενόχλησή της από τα σφυρίγματα των διαιτητών, στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό: Μια σιωπηλή διαμαρτυρία!

Στο youtube αναρτήθηκε ένα βίντεο, με τίτλο “Μερικές μόνο από τις όμορφες στιγμές“. Χωρίς σχόλια, χωρίς καν να ανεβεί στο επίσημο site της ομάδας. Επικοινωνήσαμε με τους ανθρώπους του συλλόγου και αρνήθηκαν να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση, εκτός από μια… σιβυλλική φράση: “Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά“.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πολλά ευτράπελα. Όπως για παράδειγμα παίκτη των γηπεδούχων να σηκώνει το χέρι και να παραδέχεται το φάουλ και τον διαιτητή να δίνει την μπάλα (ω του θαύματος) στον Φιλαθλητικό.

Το κορυφαίο σφύριγμα είναι η τεχνική ποινή στον Μάκη Νικολαΐδη, επειδή ο τελευταίος πέταξε την μπάλα στα πόδια του αντιπάλου, επιχειρώντας να κερδίσει την κατοχή. Σφύριγμα που διεκδικεί θέση στο πάνθεον των ατυχών αποφάσεων.

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ μάλλον δεν πρέπει να είναι ιδιαιτέρως περήφανη για την τριάδα των ΑνδρικόπουλουΔιμπινούδηΚαλογερόπουλου. Αλλά, γιατί να τα λέμε εμείς, αφού η εικόνα “μιλά” από μόνη της;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…