Κεντρική Ασίστ Shadow Η Κηφισιά “πληγώνει” Λιόγα…

Η Κηφισιά “πληγώνει” Λιόγα…

liogas new

liogas-new

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι μένει κοντά στην Κηφισιά… Η Κηφισιά, και πιο συγκεκριμένα η Νέα Κηφισιά, τον έχει “πληγώσει” όμως δις σε τρία χρόνια. Ο λόγος για τον Δημήτρη Λιόγα.

Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων τεχνικών, το βέβαιο είναι, ότι δεν θα βλέπει με καλό μάτι τις εξόδους προς την γειτονική πόλη, αφού θα του θυμίζουν, ότι: Μετά από ήττες από την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, τόσο το 2012 με την ΑΕΚ, όσο και το 2014 με τον Ηλυσιακό λύθηκε η συνεργασία του με τις δύο ΚΑΕ.

Κι επειδή η ζωή του Λιόγα θαρρείς και είναι συνυφασμένη με περίεργες συμπτώσεις: Τον κυνηγά και η… ΑΕΚ, οι οπαδοί της οποίας πάντως δικαίως εκτίμησαν την δουλειά του. Όταν έφυγε από την Ζωφριά, λοιπόν, πρόεδρος ήταν ο Νίκος Γεωργαντζόγλου, νυν μέλος της διοίκησης και “Ενωσίτης” από τα γεννοφάσκια του, ενώ στα Ιλίσια “ισχυρός ανήρ” είναι ο Παντελής Γαμπιεράκης, πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φίλων ΑΕΚ…

Είπαμε όμως. Οι συμπτώσεις για τον έμπειρο προπονητή δεν τελειώνουν. Η ζωή έχει γυρίσματα. Πριν από μερικούς μήνες, ο κ. Λιόγας καθόταν δίπλα στον Τζίμη Κουστένη, στην αίθουσα Τύπου του “Ανδρέας Παπανδρέου”, όταν ο δεύτερος ξέσπασε σε λυγμούς για τον υποβιβασμό του Περιστερίου, που του “προκάλεσε” ο Ηλυσιακός του… Λιόγα!

Πριν από μερικές ώρες, ο Κουστένης έφυγε από το Ίλιον και αντικατέστησε στον Ηλυσιακό τον Λιόγα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο Λιόγας δεν έχει καμία διάθεση προς το παρόν να πάει Περιστέρι ή… Ίλιον. Στο τελευταίο, άλλωστε, έγινε η καλύτερη δυνατή επιλογή από πλευράς διοίκησης της Ένωσης, χθες, με την πρόσληψη Δημήτρη Παπαδόπουλου, ταμάμ για την κατηγορία. Όμως, για το Ίλιον έχουμε πολύ ρεπορτάζ. Θα το καταγράψουμε σύντομα… Υπομονή.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…