Κεντρική Διεθνή Επιστροφή στις νίκες για Ναντέρ

Επιστροφή στις νίκες για Ναντέρ

gladyr nanterre

gladyr-nanterre

Μετά από τέσσερις σερί ήττες η Ναντέρ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα Γαλλίας αφού επιβλήθηκε εκτός έδρας της “ουραγού” Αντίμπ με 80-77 για την 18η αγωνιστική.

Οι πρωταθλητές είχαν την πρωτοπορία στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα και παρά τις δυσκολίες που τους προκάλεσαν οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν ύστερα από καιρό στο πρωτάθλημα. Ο ΝτεΣόν Τόμας με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές ενώ ο Τρέντον Μίτσαμ πρόσθεσε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Στον αντίποδα ο Κένεντι Ουίνστον είχε 19 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στο 8-10 ανέβηκε η Ορτέζ η οποία έκαμψε την αντίσταση της Γκραβελίν εκτός έδρας με 73-64. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και έφτασαν εύκολα στην νίκη με πρώτο “βιολί” τον Ντι Τζέι Στρόμπερι (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Από τους ηττημένους “πάλεψε” ο Στίβεν Γκρέι με 18 πόντους. Την δέκατη νίκη της πανηγύρισε η Σαλόν εντός έδρας με αντίπαλο τη Ροάν (95-75) χάρη στο πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησε (επιμέρους σκορ 28-10). Ο Κρις Τζόσεφ ήταν η “αιχμή του δόρατος” με 29 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Λε Μαν κέρδισε εντός έδρας τη Ντιζόν με 74-56 και έφτασε στο 12-6. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και πήραν το ροζ φύλλο με ηγέτη τον Ζοάο Πάολο Μπατίστα (19 πόντοι). Από τους φιλοξενούμενους ο Αντρέ Χάρις και ο Μάικαλ Ράιλι έβαλαν από 11 πόντους έκαστος.

Έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων η Λιμόζ “λύγισε” εντός έδρας τη Χάβρη με 83-77. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοπορία από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος με πρώτο σκόρερ τον Νομπέλ Μπουνγκού-Κολό (20 πόντοι). Από τους φιλοξενούμενους ο Σέντρικ Μπανς (18 πόντοι) δεν ήταν αρκετός.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:
Γκραβελίν – Ορτέζ 64-73
Λε Μαν – Ντιζόν 74-56
Λιμόζ – Χάβρη 83-77
Σαλόν – Ροάν 95-75
Αντίμπ – Ναντέρ 77-80
Βιλερμπάν – Νανσί (3/2)
Σολέ – Ορλεάν (4/2)
Παρί Λεβαλουά – Στρασμπούρ (4/2).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…