Κεντρική Διεθνή Επιστροφή στην πατρίδα…

Επιστροφή στην πατρίδα…

hodge layup

hodge-layup

Παρελθόν από τη Λαμποράλ Κούτσα αποτελεί ο Ουόλτερ Χοτζ ο οποίος όμως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα αλλά δόθηκε δανεικός στους Καπιτάνες ντε Αρεσίμπο όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο της Βασκονίας.

Ο Πορτορικανός γκαρντ που δεν υπολογιζόταν από τον Σέρχιο Σκαριόλο παραχωρήθηκε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν ενώ οι Βάσκοι αναμένεται να κινηθούν για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του. Ο Χοτζ δεν έπαιξε στην αναμέτρηση της Λαμποράλ Κούτσα με την Βαγιαδολίδ για την 20η αγωνιστική της Liga Endesa αφού από ότι φαίνεται μάζευε τα πράγματά του προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν “σειρήνες” στα αυτιά του 28χρονου άσου είτε από την πλευρά της Μπάμπεργκ ως αντι-Ράιτ είτε από την Ρώμη με την Βίρτους Ρόμα να ενδιαφέρεται έντονα να τον εντάξει στο ρόστερ της. Τελικά ο Χοτζ αποφάσισε να μετακομίσει στους Καπιτάνες ντε Αρεσίμπο από όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 2009.

Άλλωστε ο Πορτορικανός γκαρντ δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στην αντίπαλο των “αιωνίων” στο TOP-16 της Ευρωλίγκα και ίσως ο γυρισμός του στο “σπίτ” τον βοηθήσει να βρει τον καλό του εαυτό. Ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Βάσκους κάτι που σημαίνει ότι ανήκει σε αυτούς μέχρι και την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Ο Χοτζ έδωσε το “παρών” σε 15 αγώνες για το πρωτάθλημα Ισπανίας έχοντας μέσο όρο 6,5 πόντους και 2,2 ασίστ και σε 15 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 7,8 πόντους και 3,1 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…