Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είχαμε τη βοήθεια της τύχης”

“Είχαμε τη βοήθεια της τύχης”

bartzokas sistima

bartzokas-sistima
Ο Ολυμπιακός πέτυχε δραματική νίκη τα τελευταία δευτερόλεπτα απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις άδειες κερκίδες που δεν ήταν ωραία εικόνα, παραδέχτηκε ότι η τύχη ήταν με το μέρος της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στο αναγκαίο rotation:

“Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σε ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, καθώς το γήπεδο ήταν άδειο. Έπρεπε να έχει κόσμο και ας ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι είχε πολλές αυξομειώσεις ,ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο όπου κουραστήκαμε.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ και προηγήθηκε. Οι Χαραλαμπίδης και Κούπερ έβαλαν μεγάλα σουτ, δείγμα της μεγάλης τους προσωπικότητας. Καταφέραμε όμως να επιστρέψουμε με μεγάλα σουτ αλλά και με τη βοήθεια της τύχης, που είναι πάντα απαραίτητη.

Βέβαια, αυτός ο αγώνας δε διακυβεύει τίποτα, μιας και θεωρώ ότι έχουμε πάρει την 2η θέση και δεν μπορούμε την πρωτιά. Για αυτό το λόγο, κοιτάξαμε το rotation και να μοιράσουμε το χρόνο. Οι ομάδες του Σούλη είναι πολύ δυνατές πάντα και φάνηκε και σήμερα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.”

Για την απουσία του Μπόγρη και αν άλλαξαν τα σχέδια εξαιτίας αυτής: “Περισσότερο άλλαξε το μυαλό των παικτών μου ότι δεν έπαιξε ο Μπόγρης. Μπήκαμε σβηστοί στον αγώνα και μας στοίχισε. Πήραμε ένα μάθημα. Αν δεν τρέξουμε, δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανένα παιχνίδι.”

Για τη μη χρησιμοποίηση του Σπανούλη στο τελευταίο δεκάλεπτο: ” Ήταν θέμα rotation.”

Για τις οδηγίες που έδωσε στην τελευταία φάση: “Στην τελευταία φάση ζήτησα παγίδα στον Χαραλαμπίδη και στον Κούπερ και φάουλ στους άλλους παίκτες. Ο Κούπερ πήγε στην πλάγια γραμμή, γεγονός που μας βοήθησε πολύ, και μαζί με την παγίδα κερδίσαμε την μπάλα. Νομίζω δεν έγινε φάουλ αλλά δε θέλω να είμαι απόλυτος. Η τηλεόραση μπορεί να μας δείξει τι έγινε.”

Για τον Μούν: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Μούν. Έχει κίνητρο, ποιότητα και είναι σημαντικός ο χρόνος που παίρνει και οι πρώτες συμμέτοχες.”

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Μάρντι Κόλλινς, λέγοντας: “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανταγωνιστικό και από τις 2 ομάδες. Η ομάδα μου κατάφερε να ανταπεξέλθει ενώ ήταν πίσω για 5 πόντους και είναι πολύ καλό αυτό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…