Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δύσκολη έδρα”

“Δύσκολη έδρα”

markopoulos kontini

markopoulos-kontini

Η παραμονή του ΠΑΟΚ στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος προϋποθέτει τη νίκη στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” νιώθει “καυτή” την ανάσα της Νέας Κηφισιάς και χρειάζεται τους δύο βαθμούς της νίκης για να παραμείνει σε θέση ισχύος όσον αφορά την πρώτη τετράδα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη μονομαχία με τους Πατρινούς κάνοντας ειδική μνεία στους ξένους των “μελανόλευκων”, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά.

“Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με τον Απόλλωνα που είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου. Οι παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ του Απόλλωνα, τον δυνάμωσαν ακόμη περισσότερο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχει στα τελευταία παιχνίδια, ενώ προέρχεται και από μία μεγάλη νίκη στη Ρόδο.

Η παρουσία του Bolds ήταν ήδη σημαντική, προστέθηκαν και οι Ross, Milutinovic, επέστρεψε και ο Wilson και ο Απόλλων πλέον είναι ομάδα με εκρηκτικούς παίκτες και ικανούς να δημιουργήσουν φάσεις από μόνοι τους σε άμυνα και επίθεση. Τρέχουν πολύ, είναι καλοί στους αιφνιδιασμούς, ενώ έχουν και καλά ποσοστά στα τρίποντα”, δήλωσε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός για να καταλήξει λέγοντας:

“Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ούτε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, για να μπορέσουμε να είμαστε στο παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του και να πετύχουμε τον στόχο μας. Πάντα τα παιχνίδια στην Πάτρα είχαν τις ιδιαιτερότητές τους, υπάρχει ένα μπασκετικό κοινό, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ και όλα αυτά δημιουργούν προϋποθέσεις για να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Καλλές αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του Απόλλωνα Πάτρας λέγοντας: “Ο Απόλλωνας έχει αρκετές αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Έχουν αλλάξει τον πλέι μέικερ, έχουν βάλει κι έναν πολύ καλό σουτέρ, οι βασικοί τους άξονες παραμένουν οι δύο Αμερικανοί, ο Bolds με τον Ross.

Εμείς πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη σε όλη την ομάδα της Πάτρας και να μην υποτιμήσουμε κανέναν και να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό που είναι το βασικό τους όπλο και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Η Πάτρα είναι δύσκολη έδρα, αλλά εμείς πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε σε κάθε έδρα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτό τον αγώνα, για να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…