Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Διψασμένοι για τον τίτλο”

“Διψασμένοι για τον τίτλο”

manolopoulos euroleague

manolopoulos-euroleague

Ηράκλειο, αποστολή
karaliΣτην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Άρη την προσεχή Κυριακή (9/2) στο Ηράκλειο.

Ένας από τους συνεργάτες του Αργύρη Πεδουλάκη, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αναφέρθηκε στον αγώνα αυτό μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ (paobc.gr) όπου μεταξύ άλλων επισήμανε ότι δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιες αναμετρήσεις ενώ τόνισε ότι οι “πράσινοι” είναι διψασμένοι για τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

“Καλησπέρα σε όλους,

Βρισκόμαστε λίγο πριν τη διεκδίκηση του πρώτου από τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίπαλος μας είναι ένας ιστορικός σύλλογος ο Άρης, ο οποίος φέτος διαθέτει ένα νεανικό σύνολο που βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παρκέ και θα εμφανιστεί αποφασισμένος και διψασμένος να τα δώσει όλα για να καταφέρει να φτάσει και αυτός στον στόχο του. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, γνωρίζουμε τη θέληση που θα έχει, αλλά είμαστε και εμείς πολύ διψασμένοι για τον τίτλο.

Σαφώς και δεν ακούμε ούτε ασχολούμαστε με λέξεις και έννοιες όπως φαβορί και τα σχετικά. Σε ένα κύπελλο που κρίνεται σε 40 λεπτά δεν υπάρχουν αυτά. Το μπάσκετ είναι κατά μεγάλο ποσοστό ένα δίκαιο άθλημα. Φαβορί στα χαρτιά δεν υπάρχουν, αυτός που θα εμφανιστεί καλύτερος και πιο σοβαρός στο παρκέ αυτός θα φτάσει και στον στόχο του.

Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο που έχουμε ετοιμάσει για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να επιτεθούμε σε κάθε αδυναμία του Άρη σε κάθε δική μας επίθεση.

Είναι ένας μεγάλος τελικός για τον θεσμό του Κυπέλλου, προκρίθηκαν δύο ομάδες που το άξιζαν και εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι – γιορτή για το μπάσκετ και την πόλη του Ηρακλείου που φιλοξενεί τον αγώνα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού που μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη καθ’  όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…