Κεντρική NBA Δεύτερη ευκαιρία
NBA

Δεύτερη ευκαιρία

royce white

royce-white

Σκέψεις για να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ρόις Γουάιτ φέρονται να κάνουν οι Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πάρουν το ρίσκο που συνεπάγεται η συγκεκριμένη κίνηση.

Και γιατί ρίσκο; Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αποτέλεσε πρώτη επιλογή των Χιούστον Ρόκετς στο ντραφτ του 2012, ωστόσο, ποτέ δεν μπόρεσε να προσφέρει όλα όσα προμήνυαν οι επιδόσεις του στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός παίκτης ταλαιπωρείται από γενικευμένη διαταραχή άγχους και ψυχαναγκαστική διαταραχή από την ηλικία των 10 ετών, ενώ παράλληλα φοβάται τα αεροπλάνα, γεγονός που απέτρεψε πολλές ομάδες από το να ασχοληθούν “ζεστά” με την περίπτωσή του. Οι Ρόκετς, όμως, πίστεψαν ότι μπορούσαν να πάρουν τα θετικά στοιχεία του Γουάιτ και αποφάσισαν να δουλέψουν μαζί του με ψυχολόγους, ενώ του παρείχαν λεωφορείο για να μην αναγκάζεται να χρησιμοποιεί αεροπλάνα.

Όλα αυτά δεν αποδείχθηκαν αρκετά και ο νεαρός φόργουορντ δεν έκανε ποτέ την καριέρα που ονειρεύονταν άπαντες στο Χιούστον. Πλέον, το μπαλάκι φαίνεται ότι περνάει στα χέρια των Σακραμέντο. Άραγε, θα δικαιωθούν;

Παράλληλα, οι Σακραμέντο Κινγκς προχωράνε στην απόκτηση του Ορλάντο Τζόνσον για τις επόμενες δέκα μέρες, υπογράφοντας συμβόλαιο για να δοκιμάσουν τον παίκτη. Ο 24χρονος γκαρντ αποτέλεσε παρελθόν από τους Ιντιάνα Πέισερς στις 20 Φεβρουαρίου, με τη φανέλα των οποίων αγωνίστηκε από το 2012, έχοντας μέσο όρο 3.3 πόντους και 1.8 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…