Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν ξεκαθαρίζει με Καβάλα”

“Δεν ξεκαθαρίζει με Καβάλα”

tsiotras dedes

tsiotras-dedes

Ο Θοδωρής Τσιότρας, εκ των κορυφαίων παικτών της ΑΕΚ στο Μετς, μίλησε για τη νίκη μέσα στο Παγκράτι. Μίλησε σήμερα στην «ΩΡΑ των σπορ» αλλά και για το ματς με την Καβάλα στη Ζωφριά, που κρίνει “εν πολλοίς” και την άνοδο.

Για το ματς με το Παγκράτι: “Αυτό που είδαμε και το είδαν όλοι, είναι ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί για τρία δεκάλεπτα. Πήραμε μεγάλη διαφορά, αλλά άλλαξε η εικόνα, όχι λόγω χαλαρότητας, αλλά επειδή πιστεύω ότι το Παγκράτι έβαλε και πολλά δύσκολα και κρίσιμα τρίποντα. Κάνανε έτσι το ματς πιο αγχωτικό. Θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει από την τρίτη περίοδο, γιατί μετά το πιστέψανε στο Παγκράτι, αλλά με την εμπειρία και την σοβαρότητα που έχουμε, πήραμε αυτή τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Σε συνδυασμό με την ήττα του Ψυχικού από τον ΟΦΗ, είμαστε ικανοποιημένοι”.

Για το ματς με τη Καβάλα: “Δεν πρέπει να… κρυφτούμε, αφού η αλήθεια είναι ότι το ματς με την Καβάλα είναι πολύ σημαντικό. Δεν μπορώ να πω αν η νίκη θα μας δώσει σίγουρα άνοδο, αφού είναι περίεργο πρωτάθλημα η Α2, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα αυτού του ματς δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Απλώς, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει κυρίως βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο αντίπαλος είναι ανεβασμένος και δεν είναι η ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Εμείς έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ήταν μεγάλη η νίκη που είχαμε πάρει στην Καβάλα, αλλά τώρα είναι άλλο παιχνίδι. Γενικά το πρωτάθλημα έχει δύσκολες έδρες, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα ματς”.

Η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ: “Στην ΑΕΚ υπάρχει πάντα αυτό το συν, ότι όποτε αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, είναι σαν να παίζουμε εντός. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιουργούν πάντα εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, σε όποια έδρα και αν παίζουμε. Καμία ομάδα δεν έχει αυτή την υποστήριξη, σίγουρα στην Α2, αλλά νομίζω ούτε καν στην Α1. Δυστυχώς κόντρα στην Καβάλα υπάρχει ο περιορισμός από τον Νόμο για την Ζωφριά και θεωρώ ότι τα 800 άτομα είναι λίγα για ένα τόσο σπουδαίο ματς. Πιστεύω ότι η Ζωφριά θα ήταν κατάμεστη, αν δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός”.

Για τη συνέχεια: “Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα τα ματς της σεζόν. Υπάρχουν κάποια ματς πιο δύσκολα θεωρητικά, αλλά έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε την φρεσκάδα μας, που την είχαμε χάσει. Μας βοήθησε και η διακοπή. Όσο περνάνε τα παιχνίδια, οι νίκες μετράνε, αφού οι νίκες θα μας πάνε στην Α1”.

Για το κλειστό του Γαλατσίου: “Σαν χώρος έχει εγκαταστάσεις που μπορούν να στεγάσουν όλη την ΑΕΚ και είναι σε πολύ καλή τοποθεσία. Μόνο και μόνο που υπάρχουν σχέδια από τώρα, αυτό είναι καλό. Σαν προοπτική και σαν στόχος, θα είναι εξαιρετικό αν επιτευχθεί ο στόχος αυτός. Σίγουρα εμείς οι παίκτες, το βλέπουμε πολύ θετικά. Τώρα το αποτέλεσμα που θα υπάρξει, θα το δούμε στην πορεία προφανώς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…