Κεντρική Διεθνή Δέκατη νίκη για Καχασόλ

Δέκατη νίκη για Καχασόλ

panko fuen cajasol

panko-fuen-cajasol

Στον αγώνα που άνοιξε τη αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Liga Endesa η Καχασόλ Σεβίλλη επιβλήθηκε εκτός έδρας της Φουενλαμπράδα με 84-75 και πέτυχε την δέκατη φετινή της νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με φόρα στο παρκέ, προηγήθηκαν με 23-7 στο πρώτο δεκάλεπτο και ουσιαστικά “καθάρισαν” νωρίς την… μπουγάδα αφού στην συνέχεια κατάφεραν να συντηρήσουν την υπέρ τους διαφορά. Ήταν η δέκατη τρίτη ήττα για τους γηπεδούχους. Ο Τόμας Σατοράνσκι (16 πόντοι, 5 ασίστ) και ο Μάρκους Λάντρι (16 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές. Στον αντίποδα ο Τζέιμς Φελντίν είχε 25 πόντους ενώ ο Άντι Πάνκο πρόσθεσε 20 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Ήττα από Λαμποράλ για Χαριτόπουλο

Η Λαμποράλ Κούτσα δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Βαγιαδολίδ του Δημήτρη Χαριτόπουλου εντός έδρας με 84-67 και ανέβηκε στο 10-10. Οι Βάσκοι “ξεμπέρδεψαν” νωρίς με την υπόθεση-νίκη αφού από το πρώτο ημίχρονο απέκτησαν διψήφια διαφορά (50-35) απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-18.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απλά διατήρησαν την πρωτοπορία. Ο Τίμπορ Πλάις έκανε νταμπλ-νταμπλ (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ) για την αντίπαλο των “αιωνίων” στο TOP-16 της Ευρωλίγκα. Από τους ηττημένους ο Ομάρι Τζόνσον τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ την ώρα που ο Χαριτόπουλος πρόσθεσε 10 πόντους (2/2 βολές, 4/11 δίποντα) και 4 ριμπάουντ σε 22 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα.

“Καθάρισε” νωρίς η Ομπραντόιρο

Την ένατη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Ομπραντόιρο του Βασίλη Ξανθόπουλου η οποία “υπέταξε” εντός έδρας την Μπανταλόνα με 89-72. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στα τρία πρώτα δεκάλεπτα όπου προηγήθηκαν με 72-48 και ουσιαστικά “καθάρισαν” έχοντας ποσοστό 71% (22/31) στα δίποντα. Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές με τον Αλμπέρτο Κορμπάτσο να είναι “όλα τα λεφτά” (24 πόντοι). Ο Ξανθόπουλος έμεινε άποντος (0/2 τρίποντα) και είχε 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 12 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα. Από την άλλη ο Σιτάφα Σαβανέ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους με 19 πόντους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:
Φουενλαμπράδα – Καχασόλ Σεβίλλη 75-84
Ομπραντόιρο – Μπανταλόνα 89-72
Λαμποράλ Κούτσα – Βαγιαδολίδ 84-67
Μπιλμπάο – Χιπούσκοα (23/2)
Σαραγόσα – Βαλένθια (23/2)
Μανρέσα – Ρεάλ Μαδρίτης (23/2)
Μούρθια – Μάλαγα (23/2)
Γκραν Κανάρια – Εστουντιάντες (23/2)
Τενερίφη – Μπαρτσελόνα (23/2).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…