Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Γρήγορη παραμονή”

“Γρήγορη παραμονή”

zaras kaod

zaras-kaod

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο ΚΑΟΔ, ο οποίος νίκησε τον Ίκαρο 96-79.

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα της Δράμας, πραγματοποίησε ο Θεόδωρος Ζάρας, ο οποίος σε 20 λεπτά συμμετοχής, είχε 14 πόντους (2/2 βολές, 3/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα) και 1 ασίστ.

Ο 26χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη νίκη της ομάδας του, τους στόχους της, το μπασκετικό του όνειρο, ενώ αναφέρθηκε και στον Κολοσσό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο ΚΑΟΔ την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Θοδωρή, θεωρείς ότι η εμφάνισή σας στο τρίτο δεκάλεπτο, ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ίκαρο;
“Νομίζω πως είναι. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ στο 3ο δεκάλεπτο, τα οποία ήταν καθοριστικά. Ξεφύγαμε στο σκορ και καταφέραμε να  διατηρήσουμε τη διαφορά μέχρι το τέλος”.

Με τη νίκη επί του Ικάρου, κάνατε σημαντικό βήμα για την παραμονή σας. Στο βάθος του μυαλού σας, έχετε και την 4αδα ή θέλετε όσο πιο σύντομα γίνεται να αποφύγετε τον υποβιβασμό;
“Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και μαθηματικά την παραμονή. Από εκεί και πέρα, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να μπούμε στα πλέι οφ”.

Με νίκη επί του Κολοσσού, θεωρείς ότι θα έχετε εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή σας;
“Θεωρώ πως ναι αλλά δεν ξέρω αν θα την εξασφαλίσουμε και μαθηματικά. Ο Κολοσσός προέρχεται από ήττα και είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι γι’ αυτούς. Αν ο Κολοσσός ηττηθεί, θα μπει σε μπει σε κίνδυνο, οπότε, το ματς γι’ αυτούς είναι τελικός”.

Τι όνειρα κάνεις για το μέλλον; Πιστεύεις ότι έφθασε η στιγμή να κάνεις το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου;
“Το μόνο που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, είναι ο ΚΑΟΔ και το πρωτάθλημα. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θ αρχίσω να σκέφτομαι για το μέλλον μου. Πραγματικά δεν έχω σκεφτεί κάτι για τη νέα σεζόν. Μακάρι όμως να γίνει το μεγάλο άλμα το καλοκαίρι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…