Κεντρική Διεθνή “Γιορτή για το άθλημα”

“Γιορτή για το άθλημα”

kipello sinenteuxi tipou

kipello-sinenteuxi-tipou

Σε ρυθμούς… τελικού Κυπέλλου Κύπρου κινούνται ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας οι οποίοι το προσεχές Σάββατο (8/2, 15:00) θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους στο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία” προκειμένου για την κατάκτηση του τροπαίου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του τελικού όπου άπαντες ευχήθηκαν να διεξαχθεί ένας αγώνας-“γιορτή” για το μπάσκετ, να παρακολουθήσει ο κόσμος όμορφο θέαμα και να κερδίσει ο καλύτερος. Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ο τελικός του κυπέλλου ανέκαθεν ήταν μια γιορτή για το άθλημα. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και φέτος. ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ και αυτό εγγυάται το ψηλό επίπεδο του τελικού. Και ο φετινός τελικός είναι αφιερωμένος στην οδική ασφάλεια “Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”. Σε ένα τελικό κυπελλούχος αναδεικνύεται μόνο μία ομάδα. Από εμάς εξαρτάται να είναι νικητής το άθλημα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο “ισχυρός άνδρας” της ΚΟΚ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Παναγιώτης Γιανναράς, υποστήριξε με την σειρά του: “Είμαστε ευτυχισμένοι που θα παίξουμε ξανά σε τελικό μετά από δέκα χρόνια. Υπάρχει φαβορί και αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ. Όμως κανείς δεν πάει σε ένα τελικό για να χάσει. Αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο με σεβασμό και θα διεκδικήσουμε το κύπελλο με όλες μας τις δυνάμεις. Πρόκειται για δύο ομάδες που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Ελπίζω με την ίδια λογική να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι οι φίλαθλοι των δύο ομάδων μακριά από ακρότητες. Καλώ τους οπαδούς του Απόλλωνα να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα”.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Αντώνης Κωνσταντινίδης, επισήμανε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε στον τελικό. Εκπροσωπούμε ένα σωματείο που είναι πολυνίκης στο θεσμό. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να κερδίσουμε. Υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο. Δίκαια φτάσαμε στον τελικό. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αναμένω να διεξαχθεί ένας από τον πιο συναρπαστικούς τελικούς των τελευταίων χρόνων, αφού πρόκειται για τις δύο πιο επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος. Μακάρι να κερδίσουμε το κύπελλο μετά από 11 χρόνια”.

Οι δύο αρχηγοί των ομάδων, ο Γιώργος Παντούρης, από την μεριά των “κυανόλευκων” και ο Γιώργος Νεοφύτου από την μεριά των “γαλαζοκίτρινων”, συμφώνησαν πάνω-κάτω με όσα δήλωσαν οι προπονητές και παράλληλα υποσχέθηκαν ότι θα αγωνιστούν με πάθος και θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…