Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Για το διπλό στην Ανδαλουσία

Για το διπλό στην Ανδαλουσία

diamantidis pao barca

diamantidis-pao-barca

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ξανά σε πλεονεκτική θέση σε ότι αφορά τη δεύτερη θέση του ομίλου του, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αύριο (13/2, 21:45) στην Ανδαλουσία με αντίπαλο την Ουνικάχα Μάλαγα στην πιο σημαντική αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Από την πλευρά ο έτερος εκπρόσωπος μας στη διοργάνωση, Ολυμπιακός, υποδέχεται στο ΣΕΦ (13/2,20:00) την Εφές Αναντολού του Βαγγέλη Αγγέλου με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι – οφ της διοργάνωσης.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η αυλαία της 6ης αγωνιστικής ανοίγει στο Κράσνονταρ, εκεί όπου η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης που ταξίδεψε στη Ρωσία δίχως τον Τζέισι Κάρολ. Η Ζαλγκίρις Κάουνας θα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Παρτιζάν με στόχο να “σπάσει το ρόδι” στις νίκες στο Top 16.

H Μακάμπι Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ το πρόγραμμα της Πέμπτης ολοκληρώνεται στην Τουρκία με τη μάχη ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Λαμποράλ Κούτσα.

Την Παρασκευή (14/2) η Γαλατασαράι θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την ΤΣΚΚΑ Μόσχας, ενώ η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο στις νίκες στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου
(18:00) Λοκομοτίβ Κουμπάν – Ρεάλ Μαδρίτης
(20:00) Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού
(19:45) Ζαλγκίρις Κάουνας – Πάρτιζαν
(21:05) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου
(21:45) Φενέρμπαχτσε – Λαμποράλ Κούτσα
(21:45) Ουνικάχα Μάλαγα – Παναθηναϊκός

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου
(20:30) Γαλατασαράι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
(21:45) Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…