Κεντρική Διεθνή Στην έξοδο ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς

Στην έξοδο ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς

lavrinovic ksistof

lavrinovic-ksistof

Την πιθανότητα να εγκαταλείψει τη Ζαλγκίρις Κάουνας φαίνεται πως εξετάζει ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς με τη Βαλένθια αλλά και άλλες δύο ομάδες να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με λιθουανικά ΜΜΕ ο 34χρονος σέντερ ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από τους πρωταθλητές Λιθουανίας από την στιγμή ειδικά που ο σύλλογος του χρωστάει λεφτά (περίπου 400.000 ευρώ). Οπότε αν ο Λαβρίνοβιτς συμφωνήσει με κάποια ομάδα τότε η Ζαλγκίρις δεν θα του σταθεί εμπόδιο. “Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις. Αλλά θα ξέρουμε σύντομα τι θα γίνει. Οι πιθανότητες να μείνει ή να φύγει είναι στο 50-50”, φέρεται να επισήμανε ο τζένεραλ μάνατζερ της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “lrytas.it“.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πρόταση της Βαλένθια η οποία θέλει τον Λαβρίνοβιτς προκειμένου για την αντικατάσταση του τραυματία, Σέρχι Λίστσουκ. Επίσης πέρα από την ισπανική ομάδα, υπήρξε “κρούση” και από ακόμα δύο συλλόγους και όλα δείχνουν ότι ο πολύπειρος άσος θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Λιθουανίας.

Ο διεθνής παίκτης έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες για το πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 10,1 πόντους και 3,7 ριμπάουντ και σε 13 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 7,2 πόντους και 3,4 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…