Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Αυτοκτονήσαμε”

“Αυτοκτονήσαμε”

kalafatakis

kalafatakis
Δεύτερη ήττα στη Θεσσαλονίκη, μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά από τον Άρη, γνώρισε το Ρέθυμνο σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Καλαφατάκης, στάθηκε στην καταστροφική δεύτερη περίοδο υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του αυτοκτόνησε ενώ σημείωσε πως στόχος είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής:

“Πιστεύω πως το σημερινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικό και παρά το χαμηλό του σκορ είχε πολύ ενδιαφέρον.

Για εμάς ήταν καταστροφικό το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου δεν καταφέραμε να κάνουμε σωστά καμία επίθεση, όπως και τα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα, που παρά το γεγονός πως είχαμε 2 χειριστές στο παρκέ κάναμε 2 λάθη στην επαναφορά και κάναμε κακές επιθέσεις ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι. Θεωρώ πως αυτοκτονήσαμε. Όταν φτάνεις τόσο κοντά στη νίκη το άγχος μεταφέρεται στον γηπεδούχο. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο δείξαμε σύγχυση, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είπαμε.

Στα θετικά είναι πως σε μεγάλο διάστημα δείξαμε συγκεντρωμένοι. Μας κόστισαν 2 επιθετικά ριμπάουντ του Πελεκάνου, όπως επίσης οι λίγες ασίστ και τα πολλά λάθη, που δείχνουν πως το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον και πολύ ανταγωνιστικό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πια.

Έχουμε 10 μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για ένα πιο σημαντικό παιχνίδι, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. Στόχος παραμένει η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής“.

Ο Κένι Γκάμπριελ, από την πλευρά του, τόνισε: “Προσπαθήσαμε να είμαστε επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση. Χάσαμε κατοχές και αυτό μας κόστισε στην εξέλιξη του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…