Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ασέβεια από τους διαιτητές”

“Ασέβεια από τους διαιτητές”

ziagkos kaisariani

ziagkos-kaisariani

Aιχμές κατά της διαιτησίας άφησε ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Για το ματς με τον ΟΦΗ. Ο προπονητής της ΑΕΚ έστειλε, όμως, και μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, δηλώνοντας ότι η επιστροφή στην Α1 είναι υπόθεση όλων.

“Η εξέλιξη του αποψινού αγώνα, σε συνδυασμό με άλλα σημερινά αλλά και παλαιότερα αποτελέσματα, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα από τα ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα της Α2 των τελευταίων ετών, όπου μπορεί οποιοσδήποτε να κερδίσει οποιονδήποτε κάθε αγωνιστική.

Συγχαίρω απερίφραστα τους παίχτες μας που έχουν τη θέληση και την ικανότητα να κρατούν την ομάδα σε σταθερή τροχιά, σε μία καμπή του πρωταθλήματος όπου η συσσωρευμένη σωματική και κυρίως πνευματική κόπωση έχουν επηρεάσει εμφανώς την απόδοση των ομάδων που κυνηγούν την κορυφή.

Βασική προτεραιότητα για εμάς στη δουλειά των επόμενων ημερών είναι η ορθή διαχείριση της ψυχικής και πνευματικής κούρασης των παικτών μας. Η πίεση που ασκείται στην ψυχή και στο μυαλό τους, αυτονόητη και αναμενόμενη μεν, ωστόσο έχει αρνητικές επιπτώσεις σε βάθος χρόνου αν μας ξεφύγει.

Ελπίζουμε η ασέβεια απέναντι στην ιστορία, τον κόσμο και τον έντιμο αγώνα επιστροφής αυτής της ομάδας από τους διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης να οφείλεται σε μία κακή βραδιά που όλοι δικαιούμαστε να έχουμε.
Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που μας κράτησαν και απόψε απ το χέρι. Η φωνή τους δίνει στα παιδιά δύναμη σε στιγμές που τα πόδια δυσκολεύονται να ακολουθήσουν το μυαλό. Μας κάνουν να αισθανόμαστε δυνατοί μέχρι το τέλος. Η επιστροφή στην Α1 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…