Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Απόλυτα συγκεντρωμένοι”

“Απόλυτα συγκεντρωμένοι”

aggelou pao efes

aggelou-pao-efes

Η Εφές Αναντολού δοκιμάζεται αύριο (13/2, 20:00) στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός της τούρκικης ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα στάθηκε στην απαραίτητη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι καλό από την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

“Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα τα δύο προηγούμενα χρόνια. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί τους, θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σωματικά και πνευματικά. Χρειάζεται υψηλός βαθμός συγκέντρωσης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο και το πικ εν ρολ είναι τα βασικά “κλειδιά” του Ολυμπιακού, ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Μπιρκάν Μπατούκ τόνισε: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια. Εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά για αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να παρουσιάσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να παλέψουμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Θέλουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη στην Τουρκία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…