Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς”

“Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς”

liakopoulos profile

 liakopoulos-profile

Ο Νίκος Λιακόπουλος μοιράστηκε το βραβείο του MVP της 19η αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ με τον Ντι Τζέι Κούπερ του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν εξαιρετικός στη νίκη της Κηφισιάς επί του Ηλυσιακού ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 17 πόντους (4/4 διπ.-1/2 τρ.-6/6 βολές), 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κερδισμένα φάουλ στα 35:39 που βρέθηκε στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 28 πόντους στο ranking.

Στις δηλώσεις του σχετικά με τη βράβευση του αυτή, ο γκαρντ της Κηφισιάς, τόνισε πως αποτελεί τιμή του το βραβείο του MVP αλλά τόσο οι ατομικές διακρίσεις όσο και η, υπεράνω των προσδοκιών, πορεία της Κηφισιάς στην Α1 είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας από δω και πέρα:

“Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι αναδείχθηκα πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής κάτι που παράλληλα  με κάνει να νιώθω τεράστια ικανοποίηση γιατί σημαίνει πως βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στην νίκη.

Φυσικά χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου ούτε MVP θα είχα αναδειχθεί άλλα ούτε η ομάδα μας θα έφτανε στη νίκη. Η δουλεία που γίνεται στην Κηφισιά είναι πολύ καλή και πάνω απ όλα ομαδική, προσπαθώντας όλοι μέσα από την δική μας προσωπική βελτίωση να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας.

Μπορεί ο πρώτος και βασικός στόχος μας που ήταν η παραμονή να έχει επιτευχτεί όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα εμφανιζόμαστε αδιάφοροι στα παιχνίδια μας κάτι που το δείξαμε και στον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς σε πολύ υψηλό επίπεδο και να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …