Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Αποστολή… στις ΗΠΑ

Αποστολή… στις ΗΠΑ

missas

missas
Οι εργασίες για την στελέχωση των εθνικών ομάδων εν όψει των καλοκαιρινών υποχρεώσεων ξεκινούν από τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Μίσσας, και ο νομικός σύμβουλος της ΕΟΚ, Γιώργος Κόνιαρης, αναχώρησαν σήμερα Τρίτη (18/02) για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με σκοπό να συναντηθούν και να μιλήσουν με τους εκπροσώπους μας στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ σχετικά με τις προθέσεις τους όσον αφορά τη συμμετοχή τους στα Εθνικά συγκροτήματα.

Αρχικός προορισμός είναι το Μέμφις, όπου οι Μίσσας και Κόνιαρης, όπου θα μιλήσουν τόσο με τους Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό όσο και με τους ανθρώπους των Γκρίζλις για το ενδεχόμενο να τους δώσουν την άδεια να πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, της Ισπανίας. Επιπλέον, θα παρακολουθήσουν και τη μεγάλη αναμέτρηση με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Εν συνεχεία θα μεταβούν στη Φιλαδέλφεια όπου οι Μπακς κοντράρονται με τους, τοπικούς, Σίξερς, την Κυριακή. Εκεί θα συζητήσουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σχετικά με τις υποχρεώσεις της “επίσημης αγαπημένης” για να ξεκαθαριστεί αν θα αγωνιστεί στη Νέων ή στην Ανδρών. Ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίσει επανειλημμένα την επιθυμία να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο ενώ οι άνθρωποι της ομάδας του Μιλγουόκι έχουν φανεί θετικοί σε τέτοιο ενδεχόμενο σε παλαιότερες δηλώσεις τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…