Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Απλά μια επιβράβευση”

“Απλά μια επιβράβευση”

cooper mvp

cooper-mvp

Ο Ντι Τζέι Κούπερ ήταν ο ένας εκ των δύο MVP (ο άλλος ήταν ο Νίκος Λιακόπουλος της Κηφισιάς) για την 19η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Ο 24χρονος γκαρντ είχε πολύπλευρη προσφορά στην επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Πανελευσινιακού μαζεύοντας 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ως απόρροια των 6 πόντων (2/2 διπ.-2/2 βολές), 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ , 3 κλεψιμάτων και 6 κερδισμένων φάουλ στα 28:04 που αγωνίστηκε.

Ο Αμερικανός (που έχει αναδειχθεί και πολυτιμότερος παίκτης του πρώτου γύρου), στάθηκε στην καλή ομαδική παρουσία, μίλησε για το γεγονός πως παρά τους λίγους πόντους που πέτυχε είχε τόσο υψηλή αξιολόγηση ενώ αναφέρθηκε και στο triple-double, το οποίο έχει αγγίξει αρκετές φορές, και αποτελεί τον προσωπικό του στόχο:

“Νομίζω ότι έκανα καλό παιχνίδι, όπως έπαιξαν πολύ καλά και οι συμπαίκτες μου. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα, ενώ οι συμπαίκτες μου πέτυχαν πολλά μεγάλα σουτ. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά και ειδικά στην άμυνα, είχαμε εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Θέλουμε να κάνουμε μία εξίσου καλή εμφάνιση και στο επόμενο παιχνίδι μας το επόμενο Σάββατο.

Το ότι κατάφερα να συγκεντρώσω τόσο πολλούς πόντους στο ranking, ενώ πέτυχα μόλις 6 πόντους, νομίζω ότι είναι απλά μία επιβράβευση για μένα και για το γεγονός ότι κάνω τα πολλά μικρά πράγματα σε έναν αγώνα, εκτός από το σκοράρισμα. Και φυσικά πάντα θέλω να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους.

Είναι αλήθεια ότι αρκετές φορές μέχρι τώρα έφτασα κοντά στο triple double, ακόμη και την φετινή χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι εάν συνεχίσω να κάνω το παιχνίδι μου και να βοηθώ την ομάδα μου, θα έρθει κι αυτό αναπόφευκτα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …