Κεντρική NBA Απάντηση στον Γκασόλ
NBA

Απάντηση στον Γκασόλ

pau gasol rebound

pau-gasol-rebound

Τη δυσαρέσκεια του προπονητή του, Μάικ Ντ’ Aντόνι, προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάου Γκασόλ σχετικά με έλλειψη πειθαρχίας στους Λέικερς και οι “συστάσεις” του σχετικά με την τακτική που ακολουθεί η ομάδα.

“Νομίζω ότι όλα αυτά θα έπρεπε να τα κρατήσει εντός της ομάδας. Είναι πολύ εύκολο να βγεις και να μιλάς για πράγματα που σε ενοχλούν, όμως, νομίζω δεν είναι η σωστή προσέγγιση”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός των “λιμνανθρώπων”.

Σχολιάζοντας τις συμβουλές του Ισπανού σέντερ για το “ματσάρισμα” των αντίπαλων ψηλών, δήλωσε: “Είναι δύσκολο να κοντράρεις ομάδες όπως οι Ιντιάνα και Μέμφις στο κομμάτι που είναι δυνατοί, δηλαδή στους ψηλούς. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε πιο χαμηλά σχήματα, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στην ομάδα. Όταν προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε σχήματα που ταιριάζουν με αυτά των αντιπάλων μας, είδαμε ότι δεν απέδωσε ”.

Κλείνοντας, πάντως, ο Ντ’ Αντόνι έδειξε να καταλαβαίνει τις ανησυχίες του Γκασόλ και έστειλε μήνυμα σε όλους τους παίκτες της ομάδας. “Είναι λογικό να θέλει κάποιος να αποδείξει πράγματα ειδικά όταν βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ωστόσο, είναι δύσκολο να λειτουργήσει σωστά μια ομάδα όταν όλοι οι παίκτες θέλουν να λάμψουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…