Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Ανέλαβε την ευθύνη

Ανέλαβε την ευθύνη

minic kipello

minic-kipello

Ηράκλειο, αποστολή
karaliΤο αγωνιστικό ντεμαράζ του δευτέρου ημιχρόνου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έχει έναν βασικό υπεύθυνο. Τον Μίλαν Μίνιτς! Ο Σέρβος προπονητής ανέλαβε το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί για την “καθίζηση” που υπέστη ο Άρης στο δεύτερο μέρος απέναντι στον τελικό, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τα όσα έκαναν οι “πράσινοι” από ένα σημείο και μετά, είπε “προσπαθήσαμε, αλλά όταν ο αντίπαλος ευστοχεί σε τρία σερί τρίποντα, τότε τί να κάνεις;“.

Ο τεχνικός του Άρη δήλωσε αρχικά: “Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που έχει εμπειρία και ταλέντο. Συγχαρητήρια και για την ομάδα μας που ήρθε εδώ. Μπράβο στον κόσμο. Αυτοί που κάνουν επεισόδια δεν είναι φίλαθλοι του μπάσκετ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ενέργεια και πάθος. Είχαμε επιθετικό ριμπάουντ και κάναμε καλή δουλειά στο αμυντικό. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο δεν είχε επιθετικό ριμπάουντ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και αιφνιδιασμό“, για να καταλήξει λέγοντας:

“Στο δεύτερο ημίχρονο, η ελπίδα που είχαμε χάθηκε. Λάθη στην άμυνα και στο πικ εν ρολ. Ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους παίκτες, ενώ το δεύτερο ήταν ευθύνη δική μου. Έπρεπε να τους βοηθήσω περισσότερο στη συγκέντρωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…