Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ανάλυση της… μηχανικής

Ανάλυση της… μηχανικής

wright diamantidis

wright-diamantidis

Η πρώτη γεύση από τον Ζακ Ράιτ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο ενδεχομένως να είναι καλύτερη από αυτή που θα περίμεναν οι περισσότεροι. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για έναν παίκτη που μετρούσε μόλις δύο ημέρες στη χώρα μας, χωρίς να γνωρίζει καλά καλά τα ονόματα των συμπαικτών του.

Το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, πέραν όλων των άλλων, καλείται να μάθει -μέσω εντατικών “φροντιστηρίων”- στον Αμερικανό γκαρντ όλα τα plays της ομάδας το συντομότερο δυνατό αφού ακολουθούν αγώνες – “φωτιά” στην Ευρωλίγκα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του δεν θα μείνουν εκεί, όμως, καθώς στο μπλοκάκι τους έχουν σημειώσει ακόμα ένα στοιχείο που χρίζει άμεσης βελτίωσης: οι ελεύθερες βολές.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού” έχει μία μεγάλη αδυναμία. Αυτή της αστοχίας του από τη γραμμή της “φιλανθρωπίας”.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το εξάμηνο που αγωνίστηκε στη Μπάμπεργκ σούταρε με 55.3% στη Μπουντεσλίγκα και 66.7% στην Ευρωλίγκα, ποσοστά… απαγορευτικά για έναν παίκτη του επιπέδου του Παναθηναϊκού.

Γι αυτό το λόγο, το βίντεο έχει πάρει φωτιά από το “πράσινο” σταφ με σκοπό την ανάλυση της μηχανικής του στις ελεύθερες βολές και την άμεση βελτίωσή του. Είπαμε άλλωστε πως στο ΟΑΚΑ θέλουν να τον δουν γρήγορα να προοδεύει στον συγκεκριμένο τομέα προκειμένου να μην αποτελέσει “μαύρη τρύπα” στο μέλλον για την ομάδα του, όπως επίσης και εύκολο στόχο για τους αντιπάλους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …