Κεντρική Basket League ΑΕΚ Άτυχη “Βασίλισσα” λόγω Νοva;

Άτυχη “Βασίλισσα” λόγω Νοva;

aek ofi pagkos

aek-ofi-pagkos

Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος. Και είναι κυρίως διότι πέρα από τις ιστορικές αναφορές και τους τίτλους ετών, αλλά και τα εκατομμύρια πιστών της, έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα (σχεδόν) σε όλα τα αθλήματα. Και κάνει παντού πρωταθλητισμό. Εν προκειμένω, “θύμα” της σημερινής συγκυρίας που αφορά στην ποικιλία δραστηριοτήτων, ίσως να “πέσει” η άτυχη… Βασίλισσα, άρα επωφεληθεί ο τυχερός ΟΦΗ.

Όχι, γιατί ο αγώνας, που ξεκινά στις 17:00, δεν είναι σημαντικός, αλλά γιατί αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ  (για πρακτικούς λόγους) ίσως να μη δώσουν το “παρών”. Ο λόγος; Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στη Ζωφριά τελειώνει λίγο μετά τον Τελικό του Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών της Αλεξανδρούπολης στον οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ (με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου). Ο Τελικός είναι τηλεοπτικός βεβαίως, ο κόσμος της ΑΕΚ διψά για τίτλο, πολλώ δε μάλλον στο βόλεϊ και προφανώς θα επιλέξει να δει Νοva από το να σπεύσει στο 3ο κλειστό του δήμου Άνω Λιοσίων.

Τηλεοπτικός είναι και ο (κεκλεισμένων των θυρών) αγώνας της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με τον Μανδραϊκό, που τελειώνει με την έναρξη του αγώνα μπάσκετ.

Πάλι καλά (για το μπάσκετ), που μετατέθηκε για την Δευτέρα το (αυριανό) ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο Βόλεϊ γυναικών, για το οποίο «ειρήσθω εν παρόδω» τα εισιτήρια εξαντλούνται…

Πάντως, να υπενθυμίσουμε ότι δικαίωμα εισόδου στους αγώνες της Ζωφριάς έχουν μόνο 800 άτομα με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης…

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…