Κεντρική Διεθνή Άλλαξε “καπετάνιο” ο Κεραυνός

Άλλαξε “καπετάνιο” ο Κεραυνός

skourtopoulos

ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ-ÑÅÈÕÌÍÏ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Στροβόλου αποτελεί ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά τον τέταρτο ημιτελικό με τον ΑΠΟΕΛ για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και την θέση του πήρε ο Χρίστος Στυλιανίδης.

Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας με 80-70 ήταν το “κύκνειο άσμα” του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο του Κεραυνού. Η ομάδα του Στροβόλου έχασε την ευκαιρία στον συγκεκριμένο αγώνα να σφραγίσει το εισιτήριο για τους τελικούς των πλέι οφ, η σειρά ισοφαρίστηκε σε 2-2 και αύριο στο “Λευκόθεο” θα κριθεί ποια ομάδα θα διεκδικήσει τον τίτλο με αντίπαλο την Πετρολίνα ΑΕΚ. Ωστόσο μία μέρα πριν η διοίκηση του Κεραυνού αποφάσισε η ομάδα να αλλάξει “καπετάνιο”.

Έτσι έκανε δεκτή την παραίτηση του Σκουρτόπουλου που βρισκόταν στο “τιμόνι” από τον Φεβρουάριο του 2013 και οι “ερυθροκίτρινοι” θα πορευτούν στο αυριανό κρίσιμο ματς με τον Χρίστο Στυλιανίδη στον πάγκο τους. Ο Κύπριος τεχνικός έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στον ΑΠΟΕΛ, στην ΕΝΑΔ και στην εθνική Κύπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού στην επίσημη ιστοσελίδα του:

“Ο Κεραυνός ανακοινώνει την πρόσληψη του Χρίστου Στυλιανίδη στη θέση του “Head Coach” της ομάδας Ανδρών για το υπόλοιπο της καλαθοσφαιρικής περιόδου 2013-2014.

Ο πρώτος του επίσημος αγώνας στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι την Παρασκευή 28/02/2014 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για τον 5ο αγώνα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στο “Λευκόθεο“.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού ευχαριστεί τον Θανάση Σκουρτόπουλο για την αγαστή συνεργασία που είχε με τον Γυμναστικό Σύλλογο Στροβόλου και του εύχεται καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…