Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Tην αφιερώνω στον πατέρα μου”

“Tην αφιερώνω στον πατέρα μου”

falekas kolokas

falekas-kolokas

Δύσκολη, η πιο δύσκολη εφετινή στιγμή του Αλέξη Φαλέκα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ με δήλωσή του στη σημερινή «ΩΡΑ των σπορ» αφιέρωσε τη χθεσινή δύσκολη νίκη επί του Φιλίππου στον πατέρα του.

Σε άκρως συγκινητική στιγμή, ο Αλέξης είπε μεταξύ άλλων στον Κώστα Παρασκευόπουλο: «Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πατέρα μου, ο οποίος σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί “έχασε” την μητέρα του, και εγώ την γιαγιά μου».

Για τον αγώνα με Φίλιππο: “Είναι μια μεγάλη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Ο ρυθμός έπαιξε μεγάλο ρόλο και εμείς μπήκαμε στον αργό ρυθμό του Φιλίππου. Δεν μας ευνοούσε αυτός ο αργός ρυθμός. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεφύγαμε στο σκορ κάποια στιγμή, αλλά κάναμε πολλές λάθος επιθέσεις στην επίθεση και χάσαμε την συγκέντρωση μας, οπότε τελικά κρίθηκε στο σουτ στο φινάλε. Είναι πάντως μια μεγάλη νίκη και τώρα προχωράμε στο επόμενο ματς, που είναι το ντέρμπι στο Ψυχικό. Δεν μας απασχολεί καν το ότι το Ψυχικό έχασε από τον Αρκαδικό. Εμείς θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε και αυτό το ματς (στο Ψυχικό)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…