Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Original” μήνυμα με Ιβανώφειο

“Original” μήνυμα με Ιβανώφειο

aek zofria original

aek-zofria-original

Αξιέπαινη πρωτοβουλία, αλλά και (πιθανώς) “πυλώνας” εξελίξεων με αφορμή την “Original 21”. To κορυφαίο συνδεσμιακό Κίνημα της ΑΕΚ με ανακοίνωσή του “αποκάλυψε” πού οφείλεται η ειρηνική συνύπαρξη οπαδών της “Ένωσης” και του Ηρακλή στις εξέδρες του Ιβανωφείου το περασμένο Σάββατο. Τι αποδεικνύεται; Ότι παρακάμφθηκαν οι διοικήσεις. Η είδηση είναι όμως το μήνυμα που εκπέμπουν προς Πολιτεία και Αστυνομία, αλλά και προς άλλους Συνδέσμους Οπαδών.

Η “Original 21” αναφέρει:

“Το Σάββατο που μας πέρασε, η μπασκετική ΑΕΚ αγωνιζόταν στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή
Η επιθυμία μας να βρεθούμε εκεί και να της συμπαρασταθούμε τεράστια.

Με πρόσφατο όμως το παράδειγμα του αγώνα εναντίον του Αγροτικού Αστέρα, όπου σε 350 από εμάς που ταξιδέψαμε στην Θεσσαλονίκη, η αστυνομία όχι μόνο μας απαγόρευσε να παρακολουθήσουμε το ματς αλλά και μας προσήγαγε στο τμήμα κάτω από άθλιες συνθήκες, το να πάμε στο Ιβανώφειο έμοιαζε όνειρο απατηλό.

Με αυτό το δεδομένο αποφασίσαμε μια διαφορετική κίνηση. Παρακάμψαμε τις διοικήσεις και την αστυνομία και ήρθαμε σε απευθείας συνεννόηση με τους οπαδούς του Ηρακλή για ανταλλαγή εισιτηρίων στις μεταξύ μας αναμετρήσεις.
Σκοπός μας να μην παίξει η ΑΕΚ μόνη της αλλά και να στείλουμε μηνύματα:

Στους ιθύνοντες του αθλητισμού να επανεξετάσουν την γελοία απόφαση της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.
Στους οπαδούς ανεξαρτήτου χρώματος ότι πρέπει να περάσουμε σε δράσεις που θα μας επιτρέψουν να ακολουθούμε τις ομάδες μας σε ΟΛΑ τα πέταλα της Ελλάδας.

Στις διοικήσεις της ΑΕΚ να συνεχίσουν να ζητάνε εισιτήρια παντού, αλλά και να πολεμήσουν μαζί μας την κατάργηση της απαγόρευσης απαιτώντας την παρουσία μας παντού.

Με αυτόν τον τρόπο η ιστορία συνεχίστηκε και 150 ΑΕΚτζήδες βρεθήκαμε στο Ιβανώφειο.

ΥΓ1. ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ευχαριστούμε, σας περιμένουμε στο 2ο γύρο.
ΥΓ2. Να πουμε σε όσους τους ξένισε αυτή η κίνηση οτι ούτε φίλοι, ούτε αδέρφια πρόκειται να γίνουμε με άλλους οπαδους, αλλά πρέπει να εξαντλήσουμε τους τρόπους ώστε να δίνουμε το παρών σε όλα τα γήπεδα που παίζει η ΑΕΚ.
ΥΓ3. Στέφανε κουράγιο είσαι πάντα μαζί μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…